Jet set Showbiz

Maradona udario u autobus

Jedan od najboljih fudbalera svijeta i Argentine Diego Armando Maradona završio je u bolnici zbog lakših povreda zadobijenih nakon saobraćajne nezgode u Ezeizi.

Prema izvještaju “Buenos Aires heralda“, argentinska fudbalska ikona automobilom je udarila u autobus, ali na sreću sve je prošlo bez težih posljedica. Maradona je u trenutku nezgode bio zajedno sa djevojkom Veronikom Ojedom i išli su u posjetu njegoj majci Dalmi, koja se nalazi u bolnici. Nakon nesreće, Maradona je i sam završio u bolnici zbog bolova u koljenu, dok je njegova djevojka morala na pregled kuka. Ljekari su nakon nekog vremena poručili da se novi trener Al Vasla osjeća dobro i da je Veronika prošla samo s lakšim povredama.

Na sreću, sve je završilo dobro i mogu da kažem da je Maradona u savršenom stanju i nema razloga za brigu“, rekao je Alfredo Kahe, ljekar koji je pregledao Maradonu. Njegove prognoze potvrdio je i Oskar Siko, direktor bolnice u kojoj je bio smješten bivši selektor Argentine, koji je “gaučose” vodio na Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi.

Maradona se osjeća dobro i skoro da nema posljedica saobraćajne nesreće. On je povrijedio koljeno, a Veroniki je konstatovano nekoliko modrica u predjelu rebara. Prema standardnoj proceduri, kao mjera opreza, njima su urađena snimanja povrijeđenih djelova, ali nije konstatovan nikakav prelom i oboje mogu da napuste bolnicu“, izjavio je Siko.

Prošle sedmice Maradona je, takođe, boravio u bolnici, ali je tada bio u posjeti bolesnoj majci. Dalma Franko je u bolnici zbog jakog virusa i nalazi se u sanatoriju bolnice u Buenos Ajresu. Dalma je ranije imala srčanih problema i zbog toga je prošle godine boravila u bolnici.

 

Informer.ba