Izdvojeno Jet set Showbiz

Marija Karan ostavila Kapisodu zbog drugog

Rukomet je tema broj jedan u Srbiji, ali ne i za Mariju Karan. Ona je nedavno raskinula četvoromjesečnu vezu s bivšim rukometašem Petrom Kapisodom, jer se zaljubila u jednog beogradskog hotelijera. I to oženjenog!

Glumica je u Kotoru proslavila Novu godinu sa svojim tadašnjim šest godina starijim dečkom, ali to je bio i kraj njihove romanse. Već za srpsku Novu godinu bila je sa drugim. I, kako kaže njena bliska prijateljica, baš uživa.

“Mariju i njenog novog momka skoro svako veče možete sresti u nekom od beogradskih restorana. Uglavnom su u većem društvu, a ona često nosi periku na glavi. Njen dečko ne pokušava da se maskira iako je oženjen. Nedavno su viđeni u društvu Milana Popovića, vjerenika Severine Vučković, a osim njega, kao paravan za susrete koriste i ostale zajedničke poznanike i prijatelje”, otkrila je za Kurir glumicina drugarica.

Novinari su pitali Mariju da li beogradski biznismen namjerava da se razvede, ali ona u prvom momentu nije znala šta da odgovori.

Posle nekoliko sekundi šutnje je izgovorila: “Nemam komentar”, da bi potom zatražila da joj se pitanje pošalje porukom. Ipak, nije odgovorila, piše Smedia.rs.

 

Informer.ba