Izdvojeno Jet set Showbiz

Marijana i Nemeš ponovo zajedno

Bivši ukućanin ovogodišnjeg reality showa “Veliki Brat”, Nikola Nemešević, uprkos protivljenju svoje okoline uspio je, rekli bi zli jezici, da se izvuče iz gvozdenog okrilja mamine suknje i obnovi vezu sa pobjednicom “Velikog Brata” Marijanom Čvrljak!

Ljubav započeta u kući “Velikog Brata”, začinjena žestokim seksom pred kamerama i naposlijetku brutalnim raskidom pred višemilionskim auditorijumom, ipak je pobijedila jer Nemeš više nije mogao da kontroliše svoje emocije, piše Magazin Alo!.

“Koliko god je Nemeš želio da posluša svoje roditelje, nije mogao protiv sebe. Marijana mu je iz dana u dan sve više nedostajala i potreba za njom postala je neizdrživa. Posebno ako se uzme u obzir da nikada nije ni želio da prekida vezu s njom, već da je to uradio pod pritiskom sredine”, priča za Alo! izvor blizak Nemeševiću.

“Pokušao je na moru da malo ohladi glavu i skrene misli, ali jednostavno nije išlo. Odmah nakon povratka sa Tasosa, Nemeš je pozvao Marijanu. Njihov razgovor je bio veoma dirljiv i trajao je satima. Nikola joj se izvinio zbog onoga što je uradio u finalu “Velikog Brata” i rekao da bi volio da se vide i popričaju o svemu. Nije trebalo dva puta da ponovi, Marijana je odmah krenula put Beograda. Našli su se u njegovom stanu i poslije maratonskog razgovora konstatovali da se vole i da bi svojoj ljubavi trebalo da pruže još jednu šansu”, priča izvor.

Nemeša je na pitanje o ovoj informaciji rekao da mu se novinari obrate porukom, ali na konkretno pitanje da li je istina da je ponovo sa Marijanom ostalo je bez odgovora jer se Nemeš više nije oglašavao, piše Alo!.

Također ni Marijanin otac nije bio raspoložen da komentariše novonastale okolnosti.

“Nemam pojma i nemam komentar”, odgovorio je kratko Marijanin otac Ivo Kovačević.

 

Informer.ba