Izdvojeno Jet set Showbiz

Marijana: Nemešu dajem vremena i nadam se da ćemo se sresti i razgovarati! Volim ga!

Potvrdila je da je sa suprugom dogovorila sve oko razvoda i starateljstva nad njihovom kćerkom Korinom.

Nedkelju dana nakon završetka “Velikog brata”, Marijana Čvrljak, Brendon Branislav Radonić i Horvat Čagalj gostovali su u posebnoj emisiji “Big Brother istina” na hrvatskoj televiziji RTL.

Neizbežna tema bio je odnos Marijane i Nemeša, nakon svega što se dogodilo u kući, a naročito po završetku šoua. Marijana je rekla da nije mogla ni da zamisli da će je Nemeš ostaviti na samom kraju i da ne zna zašto je to napravio.

Emocije u kući su drukčije, ali ja sam se stvarno zaljubila i volim Nemeša. No, ne zamjeram mu što se tako ponio. Mislim da mu treba dati vremena i nadam se da ćemo se jednom sresti i razgovarati ”- rekla je Marijana.

Rekla je da je sve o svojim osjećajima rekla i svom suprugu Ivanu, za kojeg je napomenula da će uskoro biti bivši. Osim razvoda, s njim se dogovorila i oko starateljstva nad njihovom kćerkom Korinom.

Ne kajem se zbog toga što sam napravila u kući, iako to Ivanu i porodici sigurno bilo teško gledati. No, napravila sam sve svjesno i sve bih ponovila, koliko god surovo to zvučalo” – rekla je Marijana.

Komentarišući cijelu priču, Horvat je rekao da se Nemeš možda predomislio nakon što je na internetu video neke snimke iz kuće, ali da nakon izlaska njemu nije rekao ništa ružno o pobjednici Velikog brata.

Brendon je samo ponovio da je Nemeš nebitan, ali i da se nije ponio kao džentlmen.

Kad bi se samo vidjeli, Nemeš bi opet pao na Marijanu i sve bi riješili “– zaključio je Horvat

 

Blic/Informer.ba