Showbiz

Marijana, pobjednica Velikog brata, u izolaciji

Marijana Čvrljak, ovogodišnja pobjednica rialiti šoua “Veliki brat”, bez obzira na 104.700 eura koje je osvojila, nema želju za provodom, pa najviše vremena provodi u kući sa kćerkom.

Da li zbog stvarne patnje za Nikolom Nemeševićem Nemešom, sa kojim je u rialitiju prešla sve granice pristojnosti, ili zbog sramote koju je nanijela sebi i svojoj porodici, Hrvatica jako malo izlazi, a čak ne planira ići ni na ljetovanje.

Navodno najviše uživa u druženju sa kćerkicom Korinom, koju je zbog nepromišljenosti mogla izgubiti.

Marijana, koja sa ocem živi u Kninu, kaže da joj je Korina jedina važna u životu i da jedino planira nju odvesti suprugovim roditeljima u Šibenik, kako bi se malo kupala u moru.

Srećna je, navodi, što sa suprugom ima dobru komunikaciju, zahvaljujući čemu su se bez problema dogovorili o staranju o kćerki.

Što se tiče Nemeša, sa kojim se seksala pred milionskim auditorijem i za kojim je nedavno plakala u televizijskim intervjuima, priznaje da ne može ništa predvidjeti i da će “biti šta bude”.

Sa druge strane, Nemeš i dalje tvrdi da sa Marijanom ne želi imati baš ništa u životu i da će tako ostati i u budućnosti.

Nedavno je odbio posao na Televiziji Pink jer je trebalo da ga dijeli sa njom.

Navodno je mladom pjevaču ponuđeno da vodi emisiju “Sve za ljubav”, ali pod uslovom da mu voditeljski par bude upravo djevojka iz kuće “Velikog brata”, zbog čega je odbio.

On se ovih dana sa ocem odmara na grčkom ostrvu Tasos, a njegova majka, koja im se zbog obaveza nije pridružila, priznala je novinarima da je po izlasku iz kuće vršila veliki pritisak na sina da zaboravi Marijanu.

Tako su nagađanja da je Nemeš u završnici šoua odglumio javni raskid sa njom kako bi naveo publiku da je žali i glasa za nju pala u vodu.

 

Nezavisne/Informer.ba