Showbiz

Marijana trudna, udaje se za Nemeša na proljeće!?

Ljubav koja je planula u reality showu Big Brother između Marijane Čvrljak i Nikole Nemeševića Nemeša uskoro će biti krunisana brakom, barem ako je vjerovati pisanjima srpskih medija koji su ove informacije saznali ‘od dobro obaviještenog izvora bliskog zaljubljenom paru’.

Naime, nakon što su nekoliko dana proveli u Pragu, gdje su svi sudionici showa bili na zajedničkoj ekskurziji, Marijana i Nemeš došli su na ideju da svoju vezu krunišu brakom, piše srpski Alo!.

‘Marijana i Nemeš su na ideju da ozakone svoju vezu došli tokom boravka u prijestolnici Češke. Tada su prvi put ozbiljno razgovarali o tome da odrede datum i složili su se da to bude negdje na proljeće. Inače, njihova je veza prošla sve probe, pregrmjeli su sve osude, a već dugo žive zajedno tako da su i to probali i vidjeli da im je lijepo. Oni se čak ni na odmoru, kada su imali toliko prilika da svako radi nešto za sebe, nisu ni trenutak razdvajali jedno od drugog‘, kazao je za srpski Alo! izvor blizak paru.

Iako Marijana i Nemeš nisu bili dostupni za komentare, njihova bivša cimerica Tamara Đorđević potvrdila je kako stvari među njima postaju ozbiljnije. ‘Sigurna sam da će uskoro reći sudbonosno ‘Da’, a Ema im želi biti djeveruša. Imat će skromno vjenčanjem neće od toga praviti pompu, a slavlju će prisustvovati svi sudionici Big Brothera’, kazala je Tamara.

Pokušala ukrasti sliku iz hotela

Isti srpski medij navodi i kako je Marijana, pobjednica Big Brothera, iz hotelske sobe u Pragu pokušala ‘prisvojiti’ umjetničku sliku. Naime, Šibenčanka je skinula sliku sa zida i spremila je u svoj kovčeg u namjeri da je ponese kući, ali je u vrlo kratkom roku bila raskrinkana, pa je slika ubrzo vraćena tamo gdje i pripada.

Srpski mediji navode i da je Marijana po povratku iz Češke vidno zaobljenija, a da je kilograme nabacila baš u predjelu trbuha, pa su krenula nagađanja da je trudna.

 

Informer.ba