Izdvojeno Muzika Showbiz

Merlin za gostovanje na TV “Prva” dobio 50.000 eura?

Dino Merlin danas će doputovati u Srbiju kako bi pred kamerama Televizije „Prva“ govorio o predstojeća tri koncerta koje će održati u „Beogradskoj areni“ krajem novembra.

Dino Merlin će gostovati kod Ivana Ivanovića, to je definitivno! Pregovori o toj emisiji su počeli u aprilu, još kada je ekipa druge emisije ove televizije napravila intervju s njim u Sarajevu. Dogovor o gostovanju Dine Merlina je postignut, a za pojavljivanje u ovom programu mu je i plaćeno, i to 50.000 eura. Merlin će danas u popodnevnim časovima doći u Beograd, gdje će se prvi put poslije više od 20 godina pojaviti pred kamerama u Srbiji i odgovarati na pitanja o koncertu, ali i o izjavama u kojima je srpski narod nazivao bolesnicima “- za „Alo!“ je otkrio izvor blizak Televiziji „Prva“, koja je potvrdila gostovanje sarajevskog pjevača, ali ne i iznos koji mu je uplaćen.
Da, Dino Merlin će ovog petka biti gost u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“. Što se tiče informacije da mu je „Prva“ platila 50.000 eura, potpuno ste pogrešno informisani, slobodno dodajte još jednu nulu na pomenutu brojku, zvuči mnogo senzacionalnije. Više informacija ćete dobiti sutra “- za „Alo!“ je saopšteno u službi za odnose sa javnošću Televizije „Prva“.
U želji da saznamo koja će pitanja postaviti popularnom pjevaču iz Sarajeva, pozvali smo i Ivanovića, ali on nije želio da daje bilo kakav komentar.

 

Iako nije želio da priča o iznosu koji je Televizija „Prva“ uplatila Dini Merlinu za gostovanje, menadžer  pjevača Asim Kraljić potvrdio je njegov dolazak i odgovorio odrično na naše pitanje da li se muzičar plaši za svoju bezbjednost, s obzirom na to da su se u Novom Sadu nedavno pojavili grafiti u kojima se pominje Merlin, a koji su protumačeni kao prikrivena pretnja.

Ne, ne osjeća se ugroženim. O novcu ne bih komentarisao “- kratko je izjavio za „Alo!“ Asim Kraljić.

 

Blic/Informer.ba