Izdvojeno Jet set Showbiz

Milan vara Severinu?

Dok je trudna Severina pjevala u klubu „Hacienda“ u Vodicama, njen vjerenik, „kralj bakra“ Milan Popović veče je proveo na Hvaru zabavljajući se s nepoznatom crnkom.

On je luksuznom jahtom „Koper“  stigao na ostrvo i pristao u Jelsu. Poslije kupanja i sunčanja izašao je s društvom u provod. Veče su proveli u jednom poznatom hvarskom klubu, a onda krenuli u šetnju rivom. U jednom momentu atraktivna brineta i Milan izdvojili su se od ostatka ekipe i nastavili šetnju udvoje.

Kad je primjetio paparace, Severinin vjerenik se na brzinu oprostio od prijateljice, koja ga je nagovarala da ostane, poljubio joj ruku, sjeo u taksi i vratio se u Jelsu.

Pijevačica je izjavila da zbog trudnoće neće otkazivati koncerte. Već krajem slijedeće nedjelje nastupaće u Mostaru i Dubrovniku, gde će joj se pridružiti i vjerenik, koji je, kako kaže, obasipa pažnjom i ljubavlju, ali izgleda ne samo nju.

 

Kurir/Informer.ba

 


1 Comment

Click here to post a comment
  • doslo je vrijeme da zaposlite lektora, tekstovi vam postaju uzas! i morate se odluciti na kojem jeziku pisete! copy – paste nije rijesenje!