Izdvojeno Jet set Showbiz Video

Turkinji s naslovnice Playboyja stižu prijetnje!

25-godišnja glumica Sila Sahin je do sada u Njemačkoj bila poznata kao zvijezda telenovele ‘Dobra vremena, loša vremena’, no od kada je postala prva Turkinja koja se skinula za naslovnicu Playboyja za nju je čuo cijeli svijet, a kako se čini nekim ljudima se definitivno ne sviđa to što je jedna muslimanka osvanula obnažena na naslovnici poznatog časopisa za muškarce.

Podsjećamo, kada su čuli da se skinula za Playboy, Silini roditelj i ostatak obitelji su s njom prekinuli sve odnose, a sada su njemačkoj glumici počele stizati i prve prijetnje.


Tako je Sila, koja inače živi u Berlinu, na islamističkim web siteima okarakterizirana kao ‘ku***’ i ‘zapadnjačka dr***’, koja je ‘osramotila muslimansku ženstvenost’ te se ‘prostituirala za novce’.

‘Bilo bi joj bolje da bude jako oprezna’, glasio je jedan post na dotičnom siteu tako, dok je drugi glasio, ‘Ona mora platiti!’, dok je Islamsko njemačko društvo pozvalo na bojkot serije ‘Dobra vremena, loša vremena’ u kojoj Sila ima jednu od glavnih uloga.