Lifestyle Showbiz

Muškarci najčešće varaju na svadbama

Postoje događaji koji povećavaju šanse da će muškarcima ‘otkazati kočnice‘ i da će se prepustiti preljubi, a jedna anketa pokazala je da su svadbe mjesto na koje devojke ne bi trebalo da puštaju svoje partnere bez nadzora.

Naime, sajt ‘IlicitEncounters.com’ sproveo je istraživanje na uzorku od dvije hiljade ispitanika, i pokazalo se da će muškarci svoje partnerke najčešće prevariti na vjenčanjima na koja su otišli solo.

Kako je pokazala anketa, 32 posto muškaraca prevariće ženu, djevojku ili vjerenicu na vjenčanju na koje ode bez pratnje, 27 posto na momačkoj večeri, 21 posto na božićnim proslavama i 9 posto na godišnjici mature, obavljuje Srbija.net.

U istoj anketi, otkriveno je da je 37 posto žena bilo ubjeđeno da ih muškarci najviše varaju na božićnim proslavama, dok je 35 posto ispitanica pretpostavljalo da će partner pokleknuti na momačkoj večeri. Za 17 posto ispitanica je problematično okupljanje na godišnjici mature, a samo je 11 posto žena zaključilo da su najveće šanse da će partner ‘švrljati‘ na nečijoj svadbi.

Ovakav rezultat je dakle, poprilično iznenadio žene, koje vjerovatno više neće puštati muža ili dečka samog na vkenčanje prijatelja.

 

Informer.ba