Izdvojeno Lifestyle Showbiz

Muškarci sa malim penisom trebalo bi ovo da savladaju

Poznato je koliko su muškarci opterećeni veličinom svog polnog organa, tako da donosimo nekoliko korisnih savjeta za sve muškarce koji spadaju u kategoriju onih sa malim penisom.

Za početak da utvrdimo gradivo – mikropenisom se smatra onaj penis koji je u erekciji kraći od 6 centimetara, a prosječna veličina penisa u erekciji iznosi između 14 i 15,7 centimetara.

Mali penis je sve ono između, a jasno vam je i koliki penisi se onda smatraju i velikima!

Sada, kada imamo definicije fokusirajmo se na mali penis. Nije potrebno očajavati ako vas već Majka priroda nije obdarila, stručnjaci savjetuju kako možete sebi i partnerki da pružite užitak kakav oboje želite.

Zahvaljujući nekim tehnikama i pozama, nećete biti uskraćeni.

Za početak je važno da zapamtite – prava kombinacija predigre i stimulacije može da napravi da žena obožava mali penis kao što bi i veliki.

Iako veličina može da bude prednost, zapravo nije veličina ono što je najbitnije. Važna je i debljina! Bilo kako bilo, ima načina da poboljšate tehnike uz nekoliko savjeta.

Prije penetracije

Seks je mnogo više od same penetracije i većina muškaraca je već svjesna prednosti predigre. Muškarci sa malim penisom bi predigri trebalo da poklone još veću pažnju sve dok se partnerka potpuno ne uzbudia.

Što je bliže orgazmu to će biti lakše da počne sa penetracijom i dovede je do orgazma.

Predigra treba da uključuje sve i svašta u čemu partnerka uživa. Ljubljenje i dodiri dolaze u obzir, ali nemojte se fokusirati samo na to. Ako voli neke igračke za seks, dobro će vam doći kao dodatna pomagala za uvertiru.

Možda je sklona i kinky igricama, još bolje! Pružite joj sve ono što je oduvijek željela. Ostvarite njene maštarije.

Stimulacija klitorisa

Prije seksa se pozabavite i njenim klitorisom, koliko god to može da podnese.

Bilo da se služite pružanjem oralnog zadovoljstva ili ručnom stimulacijom, pobrinite se da se uzbudi što više prije same penetracije. Tek nakon toga ste spremni za isprobavanje idealnih poza.

Zmija

Žena leži na stomaku sa spojenim nogama, a neka zbog još veće udobnosti podmetne jastuk pod bokove tako da guza bude uzdignuta.

Muškarac je iznad nje sa blago savijenim koljenima i obuhvata nogama njene bokove.

Potrebno je da muškarac raširi svoja bedra taman toliko da se omogući penetracija i da pazi da se za vrijeme odnosa čitavom težinom ne spusti na ženino tijelo.

Pseća poza

Kada se ova poza izvodi pod pravim uglom žena će čak i najmanji penis osjećati kao veliki.

Neka se partnerka udobno smjesti tako da glavu i ramena ima na jastuku, a guzu što više u vauduhu.

Ovo je inače i jedna od najpopularnijih poza. Dok ste u ovoj pozi nagnite se ka njenim leđima što je više moguće, tako ćete osigurati i još veći osjećaj intime.

Zečje uši

Partnerka leži na leđima sa jastukom pod zadnjicom, bedra su raširena, a noge povlači prema sebi tako da koljena budu koliko je god moguće bliže ušima.

Ova poza omogućava muškarcu dublju penetraciju, a ženi daje mogućnost i da masturbira.

 

Trojka/Informer.ba