Izdvojeno Lifestyle Showbiz

Na Dan zaljubljenih ostvarite njegove fantazije

Dan zaljubljenih je sve bliže i postoji mogućnost da ste još uvijek u potrazi za savršenim poklonom. Sigurno vas ne bi iznenadilo da sve što vaš dragi zaista želi ste u stvari vi.

Zašto mu onda ne bi pokazali koliko vas još uvijek pali ispunjavajući mu neke od njegovih najvećih fantazija?

“Za ovaj Dan zaljubljenih, dajte mu ultimativni poklon zadovoljstva i seksi iznenađenja koja možda ne smije da traži“, kaže dr Ava Kadel, stručnjak za odnose i osnivač sajta Loveolog i Universiti.com.

“Ako niste sigurni kako da počnete, ne zaboravite da postoji jedna stvar koju možete dati svakom muškarcu koja će ga sigurno zadovoljiti: raznovrsnost! Zato se ove godine okanite tradicionalne večere i filma i učinite da vaša Noć zaljubljenih bude za pamćenje ispunjavajući njegove najveće neizrečene fantazije.

Ljubavni trener i sekspert Niki Li često podstiče žene da u obzir uzmu ispunjavanje najdubljih fantazija svog dragog i nudi par savjeta za ovaj Dan zaljubljenih.

1) Pošaljite nekoliko seksi i sugestivnih poruka vašem muškarcu, ne moraju da budu slikovite, dovoljno je da su zavodljive i stimulativne.

2) Kada dođete kući, odvojite trenutak da mu došapnete nešto što će ga podsjetiti na poruku koju ste mu poslali u toku dana.

3) Napravite prvi korak. Pošto ste prethodno odradili verbalni i pisani dio akcije, vrijeme je da krenete dalje! Možete početi sa rukom na njegovim grudima i poljupcima po vratu, ili premjestite usta ne njegove uši i polagano ih grickajte i sisajte.

4) Ako imate avanturistički i inventivni duh, dajte dragom koverat sa poljupcem na zadnjoj strani svijetlim karminom. Unutra, stavite potvrdu o poklonu za jednu želju koju ćete mu ispuniti te večeri.

5) Posljednje, ali svakako ne i najmanje važno, potpuno se predajte vašem muškarcu. Ne uzdržavajte se ! (A ako uživate u tome što radite, recite mu to!)

Kadel takođe nudi nekoliko zavodljivih prijedloga kako bi se vaša noć zahuktala. “Kao i žene, muškarci vole da budu tetošeni”, kaže ona.

Put do njegovog srca … Kao što izreka kaže, put do muškarčevog srca je kroz njegov stomak. “Ako vam je večera na umu a vođenje ljubavi na prazan stomak nije vaša opcija srećne noći zaljubljenih, predlažemo vam goli suši? Možete da jedete suši direktno sa tijela svog ljubavnika!”, savjetuje Kadel.

Ona nastavlja: “Za desert, izaberite zrelo, sočno mekano voće kao što su mango, breskve, ili papaja, i trljajte ga po cijelom njegovom tijelu, a zatim ga poližite i pojedite ga. Ovo će biti praznik za njegove oči, a voće je takođe dobro za vas.

Nakon toga, možete da pređete na pravi desert. “Momci obožavaju kada se igrate različitih uloga, pa se u tom smislu i kostimirate, ali mnoge je sramota da to priznaju”, kaže dating kolumnista Tifani Karlson.

“Bilo da se obučete kao učenica koja nosi dokoljenice i ukosnice ili ste odjenuli nešto otvoreniju haljinu pa ga podsjećate na antičku heteru ili robinju, svejedno vaše kostimiranje će ga učiniti srećnijim od bilo kakve kravate ili kolačića”.

Naučnici Brus Elis i Donald Simons su ustanovili da muškarci dva puta češće imaju seksualne fantazije i da bivaju više seksualno stimulisani njima od žena, napominje Niki Li.

Budite otvorenog uma – Bez obzira šta podrazumjevaju fantazije vašeg dragog, ne zaboravite da zadržite otvoren um ako on odluči da ih podjeli sa vama.

“Ako se odlučite da dijelite detalje o svojim fantazijama, veoma je važno da nikada ne ismijavate fantazije onog drugog. Takođe je važno da zapamtite da će vjerovatno biti stvari koje vaš partner nikada neće uraditi u stvarnom životu, ali to može biti odličan način da proširite vaš ljubavni život. Budite otvoreni i podjelite svoje fantazije jedno sa drugim u pozitivnom smislu tako da možete da otvorite nove mogućnosti u vašoj vezi, ” naglašava Li.

 

Smedia/Informer.ba