Izdvojeno Lifestyle Showbiz

Najveće grudi na svijetu!

Koliko su teške grudi svjetske rekorderke u najvećim grudima na svijetu? A ko ima najveće prirodne grudi?

Bitka za titulu žene sa najvećim grudima na svijetu je vrlo oštra i zanimljiva. Posebno poslije smrti kultne Lolo Ferrari, koja se ponosila sa najvećim grudima na svijetu. Sada je glavna Maxi Mounds, striptizeta, erotska manekenka i porno glumica koja se više godina trudila da joj Ginisova knjiga rekorda podari tu laskavu titulu. Na takmičenje se prijavila još 2003. godine, ali tada ta kategorija službeno nije još postojala. Bila je vrlo razočarana, pa je povećala već tada orijaške grudi, i odlučila da postane apsolutna pobjednica.

20 KILOGRAMA TEŠKE GRUDI

Tehnika kojom su joj povećali grudi u Engleskoj i Americi je zabranjena, jer se radi o vrlo opasnom zahvatu, nakon koga posebni usadci nadražuju prave grudi, što znači da se obim iz godine u godinu povećava i da grudi neprestano rastu.

Njena prsa tako trenutno teže 20 kilograma, a ekipa Ginisove knjige rekorda koja joj je i službeno uručila laskavu titulu je izmjerila da im je opseg nevjerovatnih 153 centimetra. Iako bi moglo zbog te posebne tehnike povećavanja grudi doći do ozbiljnih zdravstvenih posljedica, Maxi se ne brine previše. Slava joj više nego godi i priznaje da je izuzetno zabavlja što joj muškarci neprestano bulje u grudi, a njihove partnerke im zbog toga prilijepe šamarčinu.

NOVA KONKURENCIJA ZA NAJVEĆE GRUDI

img

Pa ipak, slava Maxi Mounds bi se mogla ubrzo okončati, jer je na scenu došla mlada Sheyla Hershey, koja je do sada svoje grudi operisala osam puta. Brazilska verzija knjige rekorda ju je već proglasila za novu vlasnicu najvećih grudi na svijetu, ali rezultat još nije službeno priznat.

Dvadesetosmogodišnja Sheyla se ne brine previše, već se priprema na deveto povećavanje. U svojim grudima izuzetno uživa i objašnjava da je konačno dostigla svoje snove i da konačno ima grudi velike kao Doli Parton. Obzirom da Sheyla u grudima ima već hiljadu kubnih centimetara silikona, njen plastični hirurg je odbio da izvede i deveto povećavanje. I upravo zato dama traži novog ljekara, koga neće biti briga za pravila.

NAJVEĆE PRIRODNE GRUDI

Vrlo zanimljiva je i tridesetpetogodišnja engleskinja Donna Jones, koja se ponosi najvećim prirodnim grudima na svijetu, koje su vjerovatno veće od grudi obje silikonske takmičarke.

Uz tu razliku da Dona u njima ne uživa, već trpi od bolova u leđima. Takođe nigdje ne može da kupi grudnjak, a njene grudi teže kao dva manja djeteta. Donna je rekla da bi ih smjesta odsjekla makazama kada bi bila dovoljno hrabra, jer joj uzrokuju samo probleme. Ne voli ih, i svjesna je da joj nisu donijele ništa dobro. Pa ipak, engleska javnost je slavi poput božanstva, a titulu najvećih prirodnih grudi je preuzela od pređašnje rekorderke Rachel Aldana.

S obzirom na to da je Dona vrlo niskog rasta, nije mogla da doji svog sinčića, jer se bojala da će ga doslovno ugušiti grudima. Žali se i njen muž koji kaže da su takve grudi apsolutno prevelike i da ga smetaju za vrijeme seksa.

“Imam osjećaj kao da nas je troje, jer su grudi uvijek između nas, što mi ide na živce” – sva žalosna je u jednom intervju izjavila Dona. Još je dodala da joj grudi smetaju dok spava, jer nema pojma kako da se namjesti. Kada se probudi, čekaju je modrice i oderotine, jer grudi nemaju dovoljno mjesta na krevetu, prenosi Intimate Medicine.

 

Informer.ba