Izdvojeno Lifestyle Showbiz

Najvreliji azijski seks trikovi (1)

Otkrijte čulne trikove taoa i tantre. Naš leksikon pokazuje kako se erotika umjetnički i očaravajuće slavi na Dalekom istoku…

Svako mjesto je zgodno za seks, samo je pitanje koliko ste voljni da eksperimentišete.

Taoistički poučni spis “Klasici tajanstvene dame” iz 9. vijeka preporučuje devet pozicija koje najbolje vode ka ženskom vrhuncu. U osnovi toga je vjerovanje da sa svakim njenim orgazmom par sve više postiže božansko „posvećenje“ i oboje “gomilaju“ energiju. Dame imaju prednost – za časne taoiste to je moralni imperativ! Poze se sastoje iz ciklusa varijanti misonarskog položaja, kao i psećeg, a na kraju dolazi položaj jahačice. Pri tome se naizmjenično stimulišu klitoris i G-tačka tako da, na primjer, on najprije tijesno priljubljen leži na njoj i pruži svoje noge oko njenih. Potom ona podigne svoje listove na njegova ramena, a koljena privuče na grudi. S leđa, on pokušava da prodre više odozgo, dok joj masira plećke. Ako ona leži odozgo, poučni spis preporučuje da mu prvo okrene leđa, pa da tek poslije pređe u uobičajenu poziciju. Redoslijed pozicija možete izabirati proizvoljno – smisao je u tome da se sa naizmjeničnim burnim i nježnim pozicijama rastopite zajedno..

Masaža yoni

Ova tantrička predigra traje tačno jedan i po sat. On se za to vrijeme brine samo o svojoj partnerki, mazi, na primjer, njen klitoris različitim intenzitetima, dok drugom rukom miluje njene vaginalne usne. U međuvremenu je ljubi ili drži ruke mirno položene na njenom stomaku. Smisao je da se pri tom zahvaljujući punoj pažnji koju joj on posvećuje – a koja je kod ove igre mnogo važnija od svake tehnike – ona osjeća prihvaćena i priznata u svojoj seksualnosti.

Denudacija

Muškarac se u Japanu ne obrezuje, ali otkriven glavić ipak važi za estetski imperativ. Ranije su Japanci vezivali oko penisa kanapčić koji pridržava kožicu, a danas se za to koriste prstenovi od silikona, gume ili kože. Prvo se kožica sa glavića povuče unazad, a onda se – zavisno od njene bujnosti – navuče prsten otprilike do polovine penisa i kožica se tako fiksira. Istina, taj čin na trenutak dovodi do hlađenja, ali za blowjob pun umjetnosti takvo pomagalo je pun pogodak!

Ben-wa kugle

Gejše koriste male metalne kugle za vježbe za ojačavanje dna karlice. One pri tome pokušavaju da u stojećem položaju pomoću vaginalnih mišića zadrže kugle u unutrašnjosti vagine. Na taj način izvježbani vaginalni mišići, prije svega u tantričkim pozama u kojima par mirno počiva jedno u drugome, daju osobit užitak. Veće kugle – velike skoro kao loptice za golf – nazivaju se Qigang kugle i kruže po Zapadu kao kugle spretnosti, prije svega u rukama. Međutim, one su veoma podesne i za erotsku masažu. Azijske ljubavnice kotrljaju kugle sa unutrašnjim zvončićima preko cijelog svog tijela, a naročito dugo po unutrašnjoj strani bedara, kao i oko bubrega – i jedno i drugo podstiče njihove seksualne hormone.

 

Veslionline/Informer.ba