Film Izdvojeno Showbiz

Nakon 30 godina ponovo se otvara istraga o smrti glumice Natalie Wood

Natalie Wood poginula je prije 30 godina, a policijski će istražitelji ponovno otvoriti istragu o okolnostima smrti popularne glumice.

Zvijezda filmova Buntovnik bez razloga i Priča sa zapadne strane utopila se 29. studenoga 1981. godine u dobi od 43 godine, pretpostavlja se nakon slučajnog pada s jahte, koji njezini suputnici nisu primijetili. Prema toksikološkom nalazu, u trenutku smrti bila je u pijanom stanju. Pronađena je u moru pokraj otoka Santa Cataline, blizu Los Angelesa. Mnoge okolnosti njezine smrti ostale su nejasne i porodica je godinama tražila novu istragu.

Šerifov ured u posljednje vrijeme kontaktirale su osobe koje tvrde da imaju dodatne informacije o utapanju Natalie Wood. Stoga smo odlučili ponovno razmotriti taj slučaj, saopćeno je iz šerifova ureda okruga Los Angeles, no nije objavljeno o kakvim se informacijama radi.

Natalie Wood noć prije smrti provela je pijući na otoku i na jahti sa svojim suprugom, popularnim televizijskim glumcem Robertom Wagnerom, i kolegom Christopherom Walkenom.

Glasnogovornik Roberta Wagnera objavio je da njega policija nije zvala, ali da potpuno podržava otvaranje istrage.

 

Fena/Informer.ba