Izdvojeno Jet set Showbiz

Nakon vjenčanja Selma Bajrami i Mujo Musić idu na Havaje

Selma Bajrami od svadbe nije željela praviti cirkus pa su među zvanicama bili samo njeni najbliži, prijatelji, ali i nekoliko kolega sa estrade. Poznati fotograf i režiser Dejan Milićević pobrinuo se za Selmin izgled na dan vjenčanja.

Selma Bajrami je rekla sudbonosno “da” Muji Musiću. Svadba popularne pjevačice organizirana je u jednom tuzlanskom hotelu pred oko 150 zvanica.

Odsustvo kolega pevača nadomjestila je sama Selma, koja se prihvatila mikrofona i najprije pozdravila svoje goste, ali i mladence, pa otpjevala pjesmu Aleksandre Radović „Čuvam te“. Selma je, bez obzira što je u “drugom stanju”, cijelu noć plesala i veselila se.

 

Nakon nakon novogodišnjih praznika i Selminih koncerata u Roterdamu gdje pjeva u novogodišnjoj noći, a 1. januara u Sanskom Mostu, Selma i Mujo planiraju na bračno putovanje na Havaje.

Tuzlanskoj pjevačici je ovo drugi brak, u prvom je bila s Zoranom Vučkovićem, a o ovoj svadbi poznata pjevačica je obavestila i fanove na „facebook“ profilu. Ona je najprije 29. novembra svoje prijatelje na „facebooku“ obavijestila o vjeridbi sa Mujom, a potom je objavila i jedan novinski članak da se za njega udaje, pokazavši i vjerenički prsten.

 

Express/Informer.ba