Izdvojeno Jet set Showbiz

Nataša Bekvalac: Hoće da mi vade utrobu zbog Ćazima!

Pjevačica Nataša Bekvalac koja se svakodnevno provlači kroz štampu, otkriva sve detalje o svom odnosu sa Ćazimom Osmanijem, zbog koga je dobijala prijeteće poruke.

Nataša Bekvalac otvorila je dušu i opisala sve nedaće koje su je zadesile otkad je objavljena informacija da je u vezi s biznismenom Ćazimom Osmanijem Feliksom.

Bila sam u šoku kad sam čula da sam u vezi sa čovjekom koga skoro da ne poznajem! U prvom trenutku se nisam obazirala, jer sam navikla na tračeve, ali kad sam vidjela kakve razmjere sve to poprima zbog mog nereagovanja, odlučila sam da odreagujem.”
Njih dvoje su se upoznali u Poreču, i tada nije znala koje je vjere. Pjevačica smatra da je najdegutantnije od svega to da su tada, prilikom njihovog poznastva, bili prisutni njegova žena i njihovo dvoje djece.
Nataša je prokomentarisala i fotografije koje su podigle veliku buru u Srbiji.

Stvarno ne vidim razlog za to, jer je samo jedna od milion koje imam s raznim ljudima.

Takođe, Feliks i pjevačica su fotografisani na njegovoj jahti „Megaladona“, a pjevačica je rekla:

Zajedno s prijateljima, prihvatila sam poziv za doručak kod Ćazima na jahti. Nas petnaestoro je bilo na brodu tada.”

Na pitanje novinara kako je Ćazim reagovao na pisanja o njihovoj navodnoj vezi, Nataša je imala komentar, da Ćazim uopšte nije znao koliko je ona popularna u Srbiji i da je bio veoma iznenađen. S obzirom da nije u stalnoj komunikaciji s njim, ne zna kako se on osjeća povodom svega toga, ali pretpostavlja da ni njemu ni njegovoj porodici uopšte nije prijatno.
Ali to nije sve, Nataša je od trenutka kada je počelo šuškanje o njenom odnosu sa Ćazimom, počela da dobija prijeteće poruke, pozivi, pisma…
A poruke nisu ni malo naivne.

 

Smedia/Informer.ba