Izdvojeno Jet set Showbiz

Nataša Bekvalac strahuje za život!

Nataša Bekvalac strahuje za svoj život nakon što su joj huligani razlupali auto! Nataša smatra da to nije bio pokušaj pljačke već napad na nju, i nada se da će policija što prije uhvatiti počinioce. Po Novom Sadu kruže glasine da je ovaj vandalski čin posljedica njene veze sa albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem, koja je izazvala bijes kod njenih sugrađana.

”Grupa huligana je prije dva dana potpuno uništila Natašin BMW X1, koji je bio parkiran ispred njenog stana. Na automobilu su razlupana sva stakla, dok dokumenta koja su bila na sjedištu nisu taknuta, kao ni dodatna oprema. Zbog toga Nataša smatra da je to zapravo bio napad na nju, a ne pokušaj pljačke. Ona nema ideju ko stoji iza napada, ali je sigurna da se na tome neće završiti” – kaže izvor blizak pjevačici za Press, i dodaje da Nataša osjeća dodatno opterećenje jer je kćerka Hana bila sa njom kada je zatekla demoliran auto.

”Nata neprestano ponavlja da je osjetila ogroman strah jer su napadači mogli da budu u blizini i da je napadnu dok je sa djetetom. Pokušala je da sakrije strah da ne bi uznemirila Hanu i odmah je pozvala roditelje i policiju. Teško proživljava sve ovo, ne može da prihvati da ima neprijatelje” – ističe izvor.

Vijest o incidentu koji se dogodio Bekvalčevoj ubrzo se proširila Novim Sadom. Mnogi smatraju da je uzrok napada na pjevačicu njena nedavna veza sa albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem, zbog koje je Nataša postala omražena u rodnom gradu.

 

Informer.ba