Izdvojeno Jet set Showbiz

Nataša Bekvalac u ulozi prostitutke!

 

Nataša Bekvalac  je dobila ponudu da tumači lik prostitutke u predstavi “Zločin i kazna” u pozorištu u Novom Sadu. Pop pjevačica se jučer srela sa rediteljem i pročitala scenario, a za nekoliko dana treba da odluči da li će prihvatiti ponudu da se oproba na daskama koje život znače.

Natašu je pre tri dana pozvao producent predstave i ukratko joj objasnio o čemu je riječ i rekao joj da bi volio da ona tumači ulogu Sonje. Nataša je bila oduševljena jer je gluma njena velika ljubav, a s obzirom na to što je pročitala roman „Zločin i kazna”, nije se mnogo dvoumila da li će moći da iznese taj lik. Odmah je pristala da se sretne sa rediteljem kako bi čula šta se od nje traži, budući da je reč o teškom delu Dostojevskog” – kaže izvor blizak Bekvalčevoj, koja se inače oprobala kao glumica u seriji “Žene sa Dedinja”.

Nataša će tumačiti lik djevojke Sonje Marmeladove, koja je primorana da hrani porodicu tako što prodaje svoje tijelo. Sonja glavnog junaka ljubavlju dovodi do priznavanja zločina. On se predaje, odlazi u Sibir i tamo napokon nalazi volju za životom u ljubavi prema Sonji.
Reditelj je Nataši ponudio ulogu nakon što je prisustvovao nekim njenim nastupima i shvatio da ona ima energiju i talenat za lik Sonje. Nakon jučerašnjeg razgovora, glumačka ekipa oduševila se Natašinim talentom i ostaje samo da ona odluči želi li da se upusti u ovu avanturu.

smedia.rs/informer.ba