Izdvojeno Jet set Showbiz

Nataša ostavila Ćazima!

Srbijanska pjevačica Nataša Bekvalac raskinula je jednomjesečnu vezu s kontroverznim biznismenom Ćazimom Osmanijem zvanim Feliks!

Ona je navodno odlučila da ovu ljubavnu romansu okonča, jer joj je svega preko glave, a jedan od glavnih razloga, jeste to što je Feliks oženjen!

”Nataša je na svojoj koži osjetila šta znači kada ti jedna žena rasturi brak, pa je iz tog razloga riješila da prekine vezu sa Ćazimom, koji sa Petritom ima troje djece” – kaže jedan Natin prijatelj blizak Kuriru i dodaje:

Telefonom mu je saopštila da se razilaze i da je među njima gotovo!

Pjevačica je od samog početka veze veoma patila, jer je trpjela strašan pritisak sa svih strana. Pored toga što su Natini roditelji, prijatelji i cjelokupno srbijansko okruženje bili nezadovoljni njenim izborom partnera. Dobijala je i prijeteće poruke i pisma, u kojima su joj jasno stavljali do znanja da će je linčovati zbog toga što je u ljubavi sa Albancem.

Sve to natjeralo ju je da dobro razmisli šta radi, pa je prije nekoliko dana riješila da okonča vezu koja je mjesec dana bila medijska tema broj jedan od Vardara pa do Triglava.

 

Informer.ba