Izdvojeno Jet set Showbiz

Nemeš napisao pjesmu o Marijani?

Mamin sin, kako širom Balkana zovu Nikolu Nemeševića Nemeša, ima velike planove za karijeru. Nastaviće da šminka oči, jer se to navodno dopada njegovim obožavateljkama, a i siguran je da balkanske zvijezde žele da sarađuju sa njim. Samouvjereno, nema šta. Uz to napravio je novu pjesmu kao odu svojim emocijama.

Planiram da zloupotrjebim sjećanja na sopstvene emocije za muziku. Čim sam izišao, jednu pjesmu sam napisao “na keca” ali još ne bih da je dijelim sa vama, niti sa bilo kim” – rekao je Nemeš koji nije želio da otkriva da li je pjesma posvećena Marijani, mada je i više nego očigledno.

Ovaj zavodnik koji se hvalio da je imao čak sedam djevojaka prije ulaska u kuću je siguran da ga sada očekuju mnogobrojni nastupi, a najavljuje odlazak i u Njemačku.

U susret nastupima Nemeš čeka ponude producenata i menadžera i siguran je da je velika zvijezda. Tako je na pitanje sa kojom bi zvijezdom želio da sarađuje, nonšalantno rekao:

Mislim da je sada veće pitanje koje balkanske zvezde žele da sarađuju sa mnom “

samouvjerena je ova muškarčina.

Inače, Nemeš je po izlasku iz Velikog brata, čitajući forume, shvatio da se djevojkama dopadaju njegove olovkom našminkane oči pa je odlučio da taj imidž fura do daljnjeg. Pa, možda će mu šminka pomoći, a može da je pozajmljuje i od mame, pišu Nezavisne novine.

 

Informer.ba