Izdvojeno Showbiz

Nije gay? Burak se u januaru ženi s bogatašicom Ceylan

U seriji ‘Sulejman Veličanstveni’ Burak Ozcivit (27) glumi Bali-bega. Gledateljice diljem svijeta padaju u trans kad ga vide na malim ekranima, a kad saznaju što uskoro planira učiniti sigurno će biti očajne. Markantni se Turčin, naime, planira oženiti sa Ceylan Capom (25), piše Gloria.

‘Golupčići’ Burak i Ceylan nisu ni potvrdili ni opovrgnuli napise o skoroj svadbi, no ‘otkucao’ ih je prijatelj. Glazbenik Bulent Ersoy gostovao je u televizijskoj emisiji koju vodi Izzet Capa, Ceylanin stric. Kad ga je voditelj pitao što misli o Buraku rekao je da mu se sviđa i ‘izlanuo’ se da je jako sretan što će se u u januaru oženiti s Ceylan.

Burak i Ceylan skupa su manje od godinu dana, no u vezi su jako ozbiljni. On je ljetos s njenim roditeljima krstario Mediteranom. Ceylanina je obitelj jako imućna, a Burakov je otac kebabdžija pa njeni isprva nisu odobravali vezu. Kad su se mediji raspisali da je Burak homoseksualac svim su se silama trudili kćer nagovoriti da ga ostavi, no nisu uspjeli i on ju je uskoro zaprosio.

Gloria/Informer.ba