Film Izdvojeno Showbiz

Nikola Kojo preumoran od Beograda, seli se na selo

Srbijanski kultni glumac Nikola Kojo otkrio je da planira da se odseli iz Beograda. On je, kako je rekao je u emisiji „TV lica kao sav normalan svet”, umoran od života u gradu i već je sa svojim prijateljima kupio komad zemlje na selu.

”Premoren sam od života u gradu, jurcanja za parkingom, od nervoznih vozača i rešio sam sa prijateljima da odem odavde. Kupili smo jedan lep komad zemlje na kome ćemo napraviti tipske kućice, bazen, teniske terene, jednu malu komunu’‘.

Razgovarali smo o tome i možda bismo napravili jedan edukativni reality show kao dokaz da se može bez grada, da je cijela poenta da za stan u Beogradu negdje u Srbiji možeš da napraviš ogromnu kuću, bazen, sve što poželiš, da budeš na zdravom vazduhu i da ti iz dnevne sobe seže pogled daleko” – rekao je Kojo.

On je pričao i o tome kako je imao priliku da radi sa Milošem Formanom.

”On je inače moj omiljeni režiser i pozvao me je u Prag na razgovor za jednu važnu ulogu. Ne znam šta mi je tada bilo, ali sam odgovorio: „Ne mogu sada, jako sam umoran”. Ne znam zašto sam to rekao i kajem se zbog toga i dan-danas”, prenosi Blic.

 

Informer.ba