Izdvojeno Jet set Showbiz

Nikolina Pišek: Seksam se na veš-mašini!

Još nemamo ideju o ulasku u brak, a još smo dalje od nekog zakazanog datuma, kaže u razgovoru za Kurir, jedna od najseksepilnijih balkanskih voditeljki Nikolina Pišek, govoreći o svojoj vezi sa srpskim biznismenom Matijom Ćorkovićem.

Pišekova dodaje da će njen izabranik pred matičara morati da je odvede na prepad i tako je stavi pred svršen čin.

“Koliko god ideja o braku bila primamljiva, nevjerovatno se opirem pomisli da ću ikada morati da organizujem veliku proslavu sa svim propratnim folklorom – sviračima, kolonom automobila, trubljenjem, pucnjavom u vazduh, rodbinom koju ću prvi put vidjeti na licu mjesta. Odmah me prođe volja.”

* Da li vam je neko iz porodice zamjerio što ste u vezi sa Srbinom?

“Da li bi mi isto pitanje postavili da sam u vezi, na primjer, sa Nijemcem? Ljudi su za mene ljudi, bez obzira na nacionalnost. Zvuči kao kliše, ali vaspitana sam da ljude mogu razlikovati po tome jesu li dobri ili nisu. Ko god tako nešto istakne kao problem, u sebi potiskuje neki gnjev i predrasude koje mora sam sa sobom da riješi.”

* Da li ste zadovoljni seksualnim životom?

“Seksualnost je za mene samo jedan neodvojiv dio ljubavnog života. Ni jedno ni drugo ne mogu da opstanu na duge staze ako se zanemare, a u mom slučaju nijedno ne može opstati kao samostalni entitet. Dakle, ako je premisa da sam zadovoljna svojim ljubavnim životom, onda se zaključak logično nameće. I nadam se da iz ovog odgovora nećete iskonstruisati naslov, he-he!”

* Koristite li pomagala?

” Naravno! Bez veš-mašine, fena, miksera, usisivača, i mašine za sudove ne mogu da zamislim život. Ozbiljno!”

* Da li ste egzibicionista?

” Očito jesam, inače se nikad ne bih našla u ovako kompromitujućoj situaciji. Mislim da niko ko se bavi javnim poslom nema potrebu da bude egzibicionista u privatnom životu, jer se svakog dana osjeća dovoljno go i izložen. Pa pobogu, upravo javno raspravljamo o mom intimnom životu! Zar zaista mislite da nakon ovoga imam potrebu da se svučem i stanem na balkon?”

* Da li osjećate zavist koleginica zbog svoje perfektne linije?

” Potajno zavidim mnogima od njih. Trava je uvijek zelenija u tuđem dvorištu!”

* Kada ćete snimiti prvu emisiju za televiziju Pink?

” Sljedeće nedjelje snimamo, zatim malo dotjerujemo, i nadam da ćemo biti spremni za emitovanje. Prilično je važno da se dobro sinhronizujemo, budući da sam ipak 400 kilometara daleko od studija, i da se s ekipom i scenaristima o

* Čaršija bruji da ste operisali grudi. Da li ste mijenjali postojeće silikone?

“Zanimljiv trač! Rekli ste postojeće?! E, pa neću vam ništa odgovarati, nego se potrudite i iskopajte moje fotografije u vrijeme kad sam bila još maloljetna i nadobudno mislila da želim da budem model. Uporedite ih, pa mi recite imam li silikone. Zanimljivo je kako svi sebi daju za pravo da zadiru u nečiju intimu po tom pitanju i ispituju o hirurškim zahvatima. Da li biste vi meni javno odgovorili kako je bilo na vašem posljednjem pregledu prostate?”

* Da li ćete u emisiji ugostiti Željka Mitrovića?

– Ako se ikada ukaže potreba, zašto ne? Za razliku od Ognjenovog šoua, nadam se da će se u mome vidjeti da ga radi uglavnom ženska ekipa, vođena nekim ženskim senzibilitetom i sa drugačijim pogledom na teme. Ukoliko pomislimo da će nam on svojim gostovanjem dati odgovore na neka pitanja koja nas zanimaju, biće i više nego dobrodošao, i naravno, bez „diplomatskog imuniteta“

 

Kurir/Informer.ba