Izdvojeno Muzika Showbiz

Nina Badrić: Zbog priprema za Eurosong, nema seksa do juna

Već svi znaju da će  Nina Badrić predstavljati Hrvatksu na ovogodišnjem Eurosongu koji će se u junu održati u Azerbajdžanu.

Nina Badrić je uz mnoge obaveze nedavno izdala i novi album ‘Nebo’, a zbog brojnih obaveza oko Eurosonga nema nimalo slobodnog vremena i jedva čeka odmor sa suprugom u martu.

Mislim da će to biti jedno sjajno iskustvo i prekrasno putovanje iz kojeg ću puno toga naučiti. Taj nastup doživljavam kao veliku čast i, naravno, velik izazov. Neizmjerno me veseli to što napokon idemo na Eurosong direktnim odabirom pa se nadam da ćemo postaviti prave temelje za sve buduće domaće predstavnike koji će doći poslije mene i olakšati im put za sve godine koje dolaze‘, kaže Nina za magazin Extra.

Za pjesmu kojom će predstavljati Hrvatsku Nina je sama napisala tekst i muziku, a uz pomoć tima će, kaže, aranžerski i produkcijski složiti pjesmu na najbolji mogući način.

Bjesomučno vježbanje u svakom smislu, i naravno, nema seksa do juna‘, našalila je Nina na pitanje kako se priprema za Azerbajdžan, piše Dnevnik.hr

 

Informer.ba