Izdvojeno Jet set Showbiz

Nives Celzijus:Družila bih se u četvero sa Jelenon Karleušom i našim muževima

Supruga fudbalera Dina Drpića otkriva tajne svlačionica i fudbalskih orgija zvijezde Manchester Uniteda, Totenhema, Porta, i u intervjuu za Press najavljuje da će njena knjiga uskoro izaći i u Srbiji.

Kakav je Kristijano stvarno u krevetu?

Kristijano iz knjige je vrlo strastven i nesebičan ljubavnik, stručan u krevetu, majstor skvirta (ženska ejakulacija) i ostalih vještina, ali o tome ćete detaljnije čitati u knjizi.”

Da li je Dino pročitao knjigu i kakva je bila njegova reakcija?

Dino nije čitao knjigu, ali je djelimično upućen u samu radnju. Što se reakcije tiče, nije bio baš previše oduševljen, pošto se ipak radi o fudbalskom svijetu. Nije mu se svidjelo što sam u knjizi isprozivala neke od njegovih kolega, kao i njihove žene i djevojke. Ali, nastojala sam da budem poštena, pa su identiteti likova zaštićeni i promijenjena su im imena, kao i imena klubova u kojima igraju.”

Na godišnjicu braka na Facebooku je napisala da se nisu čak ni “poseksali“. Da li to znači da više nema vremena za seks?

Ha, ha, ha… Vremena za seks uvijek ima, samo je ponekad pitanje volje. Nakon cjelodnevnog posla i trčanja za djecom često voljni momenat za malo nježnosti i nije na nivou.

Da li je ostvarila želju da vodi ljubav sa suprugom na krovu Realovog stadiona?

Naravno da ne. Nisam bas samoubilački raspoložena. Do priče o krovu ‘Santjago Bernabea’ došlo je zbog malog gubitka u prevodu. Jesam govorila o stadionu Reala, ali o nekom sigurnijem mjestu, možda centru terena ili bar tribini.