Izdvojeno Jet set Showbiz

Novak Đoković: Nataša mi šalje SMS poruke

Nataša Bekvalac šalje SMS poruke najboljem svijetskom teniseru Novaku Đokoviću, ekskluzivno saznaje portal www.bezzabrane.com! To je potvrdio i sam Novak Đoković prijateljima iz reprezentacije u Švedskoj.

Sjedeli su svi u društvu i neko je pitao Noleta da li se čuje s Natašom Bekvalac i poslije njenog razvoda. Novak je odgovorio da mu šalje poruke. Zapravo, rekao je da mu je Nataša poslala nekoliko poruka nakon što je osvojio Vimbldon i postao broj jedan, ali i da se neko vrjieme nisu čuli” – piše pomenuti sajt.

Priča o vezi Nate i Noleta bila je aktuelna prošlog ljeta, a Danilo Ikodinović je za Puls početkom maja ove godine rekao:
Istina je da me je varala. Sumnjao sam, ali nisam imao dokaz. Onda sam sve saznao i sad znam sigurno da je tako“- kazao je vaterpolista, ne optuživši direktno nijednog muškarca.

On je i u emisiji Jelene Bačić-Alimpić ponovo pomenuo da Nata nikad nije demantovala pisanje medija da vara svog muža.
Pisalo se da je Nataša bila i s Miodragom Kostićem Koletom i s Novakom Đokovićem za vrijeme braka s vama? – rekla je Jelena Bačić Alimpić, a Ikodinović je odgovorio:
Ona to nikad nije demantovala. Govorila je: „Ako demantujem, onda je to istina.“ Da se za mene pisalo da sam s nekim dijevojkama s kojima nisam, ja bih to demantovao”.

Sajt dalje navodi da „pošto su Novakovi roditelji za to da se on što pre vijenča s Jelenom, Nataša više nema nikakve šanse“. Prenosi Kurir.

Informer.ba