Izdvojeno Jet set Showbiz

Opet pokrenuo glasine da je gay: Šta to Zlatan Ibrahimović i Ignazio Abate rade u grmlju?

Prije nešto više od godinu dana Zlatan Ibrahimović uhvaćen je kako se na parkingu nježno dodiruje sa Gerardom Piqueom, tadašnjim saigračem iz Barcelone.

Odmah su krenule glasine kako je Ibrahimović homoseksualac, ali s obzirom da je Zlatan u braku s Helenom Seger s kojom ima dvoje djece, neki su posumnjali i kako je riječ o fotomontaži pa se priča ubrzo smirila.

Dođi sa svojom sestrom kod mene doma pa ćeš vidjeti jesam li peder“, ljutito je prošle godine Zlatan Ibrahimović odbrusio jednoj španskoj novinarki kada ga je pitala da prokomentariše soprnu fotografiju.

Šveđanin je u međuvremenu prešao u Milan, a talijanske medije su preplavili naslovi poput “Ibrahimović s Piquea prešao na Abatea”. Naime, fotografi su početkom ove sedmice, tokom treninga, ponovno Ibru uspjeli uhvatiti u nezgodnoj pozi. Ignazio Abate mu je nešto šaputao na uho i dodirivao ga. Šta će na sve ovo reći Ibrahimovićeva supruga Helena Seger, s kojom ima dvoje djece, tek ćemo vidjeti, baš kao i kakva će ovog puta biti Ibrahimovićeva reakcija na pitanja o tome je li gay.

U jednom trenutku čak je Abatea nježno primio za lice i nasmiješio mu se.

Možda je samo splet okolnosti, a možda Ibrahimović Piquea želi zamijeniti Abataeom, nikad se ne zna…

Informer.ba