Izdvojeno Lifestyle Showbiz

Osam muškaraca kojih bi trebalo da se čuvate

Potraga za ljubavlju je mukotrpan posao, posebno ako vam se na putu ispriječi ovih osam tipova muškaraca koji bi trebalo da nose oznaku upozorenja jer vam pomute um dok trepnete.

BIĆE ONAKO KAKO BUDE” TIP
Ovaj tip je jedan od onih koji najviše frustriraju. Oni apsolutno ne žele da se obavežu za bilo koga u skorijoj budućnosti – a kamoli da pokuša bude dobar, pouzdan partner na duge staze. Ukoliko upoznate nekoga ko voli da kaže: “Vidjeću… možda… ne znam!” učinite sebi uslugu i izgubite njihov broj. Oni ili nisu za vas, li su oportunisti ili imaju poteškoća da donesu odluke zbog ozbiljnog problema nesigurnosti. Samo ćete sebe spasti brojnih tužnih momenata!

“HAJDE DA SE DRUŽIMO” TIP
A kada kažemo “družimo“, to znači da se viđate sa njim i svim njegovim prijateljima. Stalno. Ovaj tip može na prvi pogled da izgleda privlačno,super društveno, zabavno. Teško postaje tek kad zaista želite da započnete nešto sa njim – jer su njihovi prijatelji uvijek u blizini. Kao štaku, ovaj tip koristi drugare da vas drži na emotivnoj distanci. Vrlo je vjerovatno da ništa ozbiljno neće izaći iz ove situacije

“JA, JA I SAMO JA” TIP
Ovaj tip ima mnogo toga da kaže – o sebi! Možda vam neće smetati u početku, ali ćete uskoro shvatiti da večeri prolaze tako što on usta ne zatvara, da gledate filmove koji se njemu gledaju, jedete u restoranima koje on odabere, pa ubrzo počnete da gubite sebe u ceijloj priči. Ovaj tip može eventualno da se veže za vas – ali da li zaista želite da dio života provedete sa samoljubivim samoživim primjerkom muškog roda?

“TOPLO -HLADNO” TIP
Jedan minut se sve savršeno, a već sljedećeg je nešto ljut na vas – i nemate pojma zašto. Onda provedete sljedeći dan pretresajući šta ste možda uradili pogrešno. I tako svaki put, ciklus se nastavlja. Jasno, ta osoba ima neke probleme, ali da li zaista želite da budete u blizini dok ne shvati koji mu je? Kada ste u potrazi za ljubavlju i dugoročnim odnosom, važno je da budete sa nekim ko je doslijedan i stabilan. Život je komplikovan sam po sebi, ne morate da sebi natovarite na vrat dodatnu nervozu
“GLAVNI ZABAVLJAČ” TIP
Ako ste mladi i samo želite da se zabavljate, kralj zabava može biti uzbudljiva zvjerka! Ako ste u potrazi za ozbiljnom vezom, osoba koja ne može da se zasiti žurki nije obično ono što biste željeli pored sebe. Ako se viđate sa nekim koj je zagazio 40 i još luduje kao da mu je 20 – postoji dobra šansa da je ta osoba nezrela, a vaš posao nije da ga tetošite poput mame.

ČAŠA SE UVIJEK POLUPRAZNA” TIP
Neki ljudi jednostavno gledaju na sve negativno: svoj posao, porodicu i svijeta u kom žive. Iako ponekad negativne vrste tipova mogu biti intrigantne – na kraju, sve na šta se vaš odnos svodi je da vam on krade vašu pozitivnu energiju. Vaša odluka je konačna, ali mi vam savijetujemo da se klonite ovog tipa ako želite srećni, spokojni odnos bez drame.

“RAZMAŽENO DERLE” TIP
Jedan od najvećih problema viđanja sa “maminim sinom” je u tome što često očekuje da im se pokorite na potpuno isti način. Neki od njih nisu navikli da čuju “Ne“, nisu nikada na sebe preuzeli nikakvu odgovornost, a njihovi roditelji će vjerovatno igrati veliku ulogu u bilo kom odnosu koji budu započeli. Ne znači da će svi rođeni razmaženci da se ponašaju na ovaj način – samo budite svijesni mogućnosti kada počnete da ulažete sebe u vezu sa ovakvim tipom, piše Smedia.
“SERIJSKI” TIP
Ako ste stvarno spremni za nešto ozbiljnije, ne gubite vrijeme tipom koji jasno kaže da ne želi da se veže. Mnoge od nas, kada su usamljeni, pomisle: “Bolje sa njim nego sama“. Nije istina. Bolje je da sačekate pravu osobu, a ne da gubite vrijeme sa pogrešnim koji vam može odvratiti pažnju kada se pravi zaista pojavi u vašem životu. Mnoge od nas svejedno ulažu u ove tipove što ne prihvataju pravu vezu – a koji su nekako postali glavni izazov – samo da bi na kraju bile povrijeđene.

 

Informer.ba