Izdvojeno Jet set Showbiz

Otac Saše Kovačevića nudio pjevačici uspjeh za seks!?

Otac poznatog pop pjevača tražio me je seks za uspjeh na estradi. Počeo mi je pričati kako će mi njegov sin napraviti pjesmu i kako će mi on biti menadžer, a da se on i ja malo ovako – rekla je za Skandal Jelena Milošev, jedna od takmičarki u showu ‘Zvezde Granda’.

 Dotični menadžer navodno je pokušao iskoristiti Jelenu, no ona mu je rekla da ne želi biti s njim. Iako sama nije htjela otkriti o kome je točno riječ jer ne želi pomutiti slavu sinu dotičnog gospodina,  srpski mediji pišu da je nasrtljivac Dragan Kovačević, otac pjevača Saše Kovačevića s kojim je Jelena čak i pjevala.

” Šokiran sam! Iskreno rečeno, i ja pretpostavljam da je mislila na mene, ali to je već njen problem. Ona ima problem sa sobom” – rekao je za Kurir Dragan  Kovačević te dodao kako svojim komentarima Jeleni ne želi davati publicitet jer se na estradi mora probiti svojim zaslugama, a ne izmišljanjem laži o onima koji već jesu uspješni.

Kad je saznala što je Dragan rekao Jelena je tek komentirala da nije mala pa da se igra s takvim stvarima. Očekivala je da će Kovačević reagirati kao što i je.

 

Informer.ba