Izdvojeno Jet set Showbiz

Otpuštena zbog veze s Gadafijevim sinom!

„Telefonica Germany“, njemački ogranak španskog telekomunikacionog giganta „Telefonica“, raskinuo je ugovor s manekenkom i glumicom Vanesom Hesler, koja je u intervjuu jednom italijanskom magazinu „priznala“ da je godinama bila vjerenica Mutasima, jednog od sinova svrgnutog libijskog vođe Moamera Gadafija.
Albert Fech, portparol tog preduzeća, izjavio je da će „Alice“, filijala te kompanije, prekinuti saradnju s 23-godišnjom italijansko-američkom manekenkom i ukloniti njene slike s internet strane kompanije, kao i sa svih PR materijala.
Fech je potez obrazložio riječima da se Heslerova „nije distancirala od svojih izjava o sukobu u Libiji i da ni oni ni klijenti nemaju razumjevanja za ono što je rekla“.

Mutasim Gadafi je ovog mjeseca u Libiji zarobljen i ubijen zajedno s ocem.
Vanesa, koja je godinama bila zaštitno lice kompanije, otkrila je italijanskom časopisu „Diva e Donna“ da je četiri godine bila s Mutasimom Gadafijem.
Nisam kontaktirala s njim od raskida, ali je naša veza bila strastvena. Porodica Gadafi nije bila onakva kakvom su je opisivali, oni su normalni ljudi“, rekla je između ostalog.

 

Naša vlada ih je plaćala

Bila je to strast. Naš odnosi je trajao četiri godine. Još uvek ne mogu da pređem preko toga da je Mutasim mrtav, ne vjerujem u to. Naša vlada je finansirala pobunjenike u Libiji, a oni sada ne znaju šta rade“, kazala je Heslerova.

 

Alo/Informer.ba