Izdvojeno Muzika Showbiz

Panika na povratku u BiH: Dino Merlin zamalo poginuo nakon koncerta u Beogradu

Koncerti Dine Merlina u Beogradu izazvali su veliko interesovanje kako medija, tako i radikalnih grupa koje su mu željele smrt, a to se umalo i desilo ali ne zbog prijetnji već saobraćajne nezgode koju je imao na povratku za Sarajevo.

Naime, Dino Merlin zamalo je stradao kad je nedaleko od  bh. granice na automobilu u kojem je Merlin bio zajedno sa svojim PR timom pukla guma pri brzini većoj od 100 kilometara na sat, piše srbijanski Kurir.

Veća tragedija je na sreću izbjegnuta zahvaljujući pribranosti vozača.

“Niko ne zna kako je vozač uspio da zaustavi vozilo! Svi osim njega bili su u panici. I Dino je bio veoma uplašen. Trebalo mu je dosta vremena da se pribere. U međuvremenu, momci su zamijenili gumu i nastavili su put”, kaže izvor Kurira.

Ovu informaciju potvrdili su i iz Merlinovog beogradskog PR tima, koji je organizovao koncerte u Areni.

“Znamo da im je pukla guma u povratku iz Beograda, ali nismo sigurni da je Merlin bio u vozilu zajedno s PR timom. Brzo su riješili problem, i kad smo se čuli nakon pola sata, već su bili na granici”, kazali su iz PR tima.

 

Informer.ba

1 Comment

Click here to post a comment
  • Eh eto ko kaže da bi iko poginuo,novinari vi ste postali pravi prodavači senzacionalnih naslova i to u glavnom u negativnom kotekstu ipak je u svemu najvažnije da se sve dobro završilo i niko nije fizički povrijeđen, osim traume kroz koje su prošli..