Izdvojeno Lifestyle Showbiz

Pet koraka do savršene zadnjice

Lijepo zaobljena i čvrsta guza san je mnogih žena, ali malo koja sretnica se može pohvaliti takvim primjerkom. Na žalost, sjedenje u uredu, nezdrava prehrana i kontracepcijske pilule često dovode do opuštene stražnjice i celulita, ali uz nekoliko malih preinaka i vi možete imati guzu poput Beyonce.

1. Voda, voda i voda

Kako bi redovito izbacivali štetne stvari iz organizma i poticali metabolizam da brže radi, obavezno morate piti barem litru i pol vode na dan. Neka se flašica vode uvijek nalazi uz vas i naviknite se da popijete čašu vode prije svakog obroka kako bi se prije zasitili.

2. Kreme za učvršćivanje

Kreme za učvršćivanje djeluju samo ako ih redovno koristite i zato neka utrljavanje kreme u problematična područja postane rutina koju ne izbjegavate. Za veću učinkovitost koristite masažere, a kremu utrljavajte uvijek odozdo prema gore.

3. Redovno vježbanje

Svaki dan odvojite 15 minuta i radite vježbe koje se preporučuju za podizanje i učvršćivanje stražnjice. Osim svakodnevnog vježbanja, potrebne će vam biti i kardio vježbe pa se odlučite za satove plesa, aerobica ili trčanje barem tri puta tjedno.

4. Zaboravite na slatkiše

Barem na sedam dana zaboravite na torte i čokolade i zamijenite ih voćem i prirodnim sokovima. Primijetit ćete veliku razliku u izgledu vaše pozadine, a celulit će se počet smanjivati.

5. Sprijateljite se sa kremom za samotamnjenje

Svaka stražnjica izgleda bolje kada je preplanula pa se i vi prije odlaska na more potrudite da postignete preplanuli ten koji će vam pomoći da zablistate na plaži već prvi dan. Prije kreme za samotamnjenje ne zaboravite depilaciju i  dobar piling koji će spriječiti da izgledate kao da imate svjetlije i tamnije mrlje po tijelu.

Index.hr/Informer.ba