Izdvojeno Lifestyle Showbiz

Pet najvećih muških strahova u krevetu

Saznajte s kojim se sve seksualnim strahovima svakodnevno suočavaju muškarci.

1. UPOREĐIVANJE
Da li sam bolji od ostalih?” pitanje je na koje brojni muškarci svakodnevno tragaju za odgovorom. Iako je nadmetanje u njihovim genima, važno je znati kako zaljubljena žena zaista ne razmišlja na taj način, pa njoj vođenje ljubavi zavisi od osjećanja i strasti. Tehnika se savladava, posebno kada su partneri u dužoj vezi.

2. LJUBOMORA
Ono što bi svaki muškarac trebalo da zna je da je njegova partnerka imala život i prije njega. Ljubomora na bivše seksualne partnere vrlo je česta, ali u principu nepotrebna i neopravdana.

3. IZOSTANAK EREKCIJE
Možda je najveći strah svih muškaraca upravo onaj od zakazivanja u ključnom trenutku. Onima koji o tome često razmišljaju, to se uglavnom i događa jer nedostatak erekcije obično uzrokuju psihički problemi, a u nešto ređim slučajevima uzrok je fizičke prirode.

4. VELIČINA
Vječiti kompleks skoro svakog muškarca je upravo u veličini njihovog ponosa. Vječno nadmetanje i upoređivanje počinje još u školi i nastavlja se tokom cijelog života. No veličina nije garancija užitka. Raspitajte se o brojnim tehnikama zavođenja i buđenja strasti na kojima će vam vaša partnerka i te kako biti zahvalna.

5. TRAJANJE
Jedan od velikih muških strahova u krevetu je svakako trajanje odnosa, odnosno hoće li seks prekratko ili možda predugo trajati. Međutim dužina trajanja seksa nikako nije pokazatelj kvaliteta. Ženama su mnogo važnije neke druge vještine kao ona koja uključuje zavođenje, predigru i oralno zadovoljstvo, pišeZadovoljna.

Smedia/Informer.ba