Izdvojeno Lifestyle Showbiz

Pet stvari na koje žene “padaju”

Žene! Ko može da ih shvati? Dok se neke oduševljavaju velikom platom i čvrstim trbušnjacima, druge padaju na zanimljive fore… Otkrijte šta to privlači žene!

SIJEDA KOSA

Postoji mnogo muškaraca koji bi više voljeli da ne gaje sijede vlasi, ali vjerujemo da bi taj broj bio mnogo manji kada bi znali koliko su prirodne sijede privlačne ženama. Muškarci, sijeda kosa će učiniti da izgledate šarmantno, prijatno i iskusno. Ako vam je potreban još neki dokaz, istraživanje sajta Match.com pokazalo je da nevjerovatnih 72 odsto žena misli da je sijeda kosa nevjerovatno seksi!

ZNOJ
Znoj je tako seksi! Krivac je androstadienon, hemikalija u muškom znoju koji su otkrili istraživači sa Univerziteta Kalifornija, a koji izaziva lučenje hormona kod žena koje za posljedicu ima jako seksualno uzbuđenje. Ali nemojte sada da pobacate sve svoje antiperspirante!

OŽILJCI
Ako imate ožiljak bilo gdje na vašem tijelu, sigurni smo da će vas bar jedna od pet žena zamoliti da joj ispričate kako ste ga zaradili. Razlog za ovo je – žene vole misteriju i još ako je opasno, to znači da pored sebe imaju pravog jakog mužjaka, što je uvijek seksi. Međutim, uzdržite se od pričica o smješnom malom ožiljku na čelu, jer neće biti impresionirana što ste razbili glavu kada ste se pijani sasuli niz stepenice.

SOBNE BILJKE
Čovjek koji brine o biljkama pokazuje da je svjestan svog okruženja, što je momentalni plus u očima žene. Muškarac mora da ima strpljenja, bude pažljiv i ima želju da nekog pazi da bi odgajio zdrave biljke. Stručnjaci kažu da, ako se brinemo o bašti samo 30 minuta nedjeljno, možemo da poboljšamo svoje zdravlje i performanse u krevetu.

NAOČARE
Vremena se mijenjaju – moda je dopustila da konačno dođe vrijeme za momke sa naočarima da zauzmu prva mjesta liste najprivlačnijih primjeraka jačeg pola. Žene sve više privlače muškarci koji nose naočare jer im izgledaju inteligentije od onih kojima nisu potrebne. A, ako je čovjek inteligentan, to znači da su veće šanse da će voditi duhovite razgovore i da će se ponašati zrelije.

 

Informer.ba