Izdvojeno Jet set Showbiz

“Plakao kao kišna godina”: Will Smith uhvatio Jadu i Marca u vlastitoj kući

Iako je glumački par Will Smith i Jada Pinkett demantirao napise o razvodu, američki InTouch magazin donosi nove detalje o aferi.

InTouch magazin navodi da je glumac Will Smith uhvatio svoju suprugu Jadu Pinkett s Marcom Anthonyjem u jednoj od njihovih kuća u Los Angelesu.

Spomenuti magazin na svojoj naslovnici ide dalje s dramatičnom pričom, iako je par demantirao napise o razvodu. Na naslovnici piše: ‘Uništena dva braka – Jada je ukrala supruga Jennifer Lopez!’

Will i Jada su oko sebe okupili tim advokata i po svemu sudeći će tužiti magazin.

Magazin piše i da je Will Smith (42) plakao kao ‘kišna godina’ nakon što je u vlastitom domu uhvatio preljubnike te da je Jada sutradan odselila i da je glumac otpustio dio osoblje optužujući ih da su štitili preljubnike.

Latino-pjevač i Jada zbližili su se na setu snimanja filma i ostatak ekipe tvrdi da su svi primijetili hemiju između njih. A kada je Marc prošli mjesec otišao od J.Lo, Willu su se upalile lampice, piše InTouch.

Izvor blizak paru tvrdi da će Will i Jada otići na odmor sa djecom dok ne smisle šta dalje te da je njihov raspad braka u skorijoj budućnosti moguć, prenosi Net.hr

 

Informer.ba