Izdvojeno Jet set Showbiz

Planira se tajno vjenčanje Jovane i Željka!?

Nakon što su iza sebe ostavili burno proljeće, koje su obilježili vjeridba, raskid i na kraju pomirenje, Jovana Janković i Željko Joksimović napokon su rješili da se vjenčaju. I to u tajnosti, pišu srbijanski mediji.

Naime, dugonoga voditeljka Jovana Janković i Željko Joksimović ovo ljeto koriste kako za odmor, tako i za kovanje planova o najznačajnijem danu u životu, koji ih očekuje na jesen.

Njih dvoje su punih mjesec dana boravili u živopisnim Reževićima kod Budve, u vili koju su iznajmili kako bi imali potpunu privatnost. Pošto pjevač ne može bez muzike, on je u kamenoj kući čak improvizovao muzički studio, a uveliko piše i pjesme za novi album, prenosi Alo.

Uz sunce, more i riblje specijalitete, pop zvjezda se sa svojom vjerenicom dogovorila i o detaljima predstojeće svadbe. Par je složan u namjeri da svečanom činu vjenčanja prisustvuje samo najuži krug njihovih prijatelja i članovi porodica, ali će to i za njih biti iznenađenje.

Za vjenčanje će znati samo kumovi, ali oni neće biti upoznati s tim da se planira veselje, da ne bi nekome nešto zucnuli. Vjenčaće se u prisustvu kumova tajno, a kad stignu gosti, biće svima jasno šta se desilo, ali bez pritiska medija i spekulacija, otkriva izvor tabloida „Skandal“, dodajući da su vjerenici ljetovanje nastavili na Mikonosu.

Dakle, Jovana i Željko će se tajno uzeti, a mediji će ih juriti. Možda se ipak predomisle, pa dozvole da se njihovoj svadbi posveti dužna medijska pažnja? Pa nije ljubav bolest da se krije!

 

Informer.ba