Izdvojeno Jet set Showbiz

Policija privela čovjeka koji je Jelenu Rozgu mjesecima proganjao!

Splitska policija pronašla je muškarca koji je danima progonio Jelenu Rozgu, o čemu je splitska pjevačica ove sedmice i javno progovorila.

Jelena Rozga se zbog mahnitog obožavatelja bojala izaći iz stana. O slučaju ne može govoriti jer istraga još traje. Za uhođenje se može dobiti i do dvije godine zatvora

”Nisam došla na predstavljanje novog albuma grupe Connect, s kojima sam snimila ‘Dalmatinku’, jer sam morala obaviti razgovor s policijom. Obavijestili su me da su priveli muškarca koji me mjesecima proganjao”, kratko  je rekla Jelena Rozga za 24sata.hr.

Manijak bi mogao dobiti dvogodišnju zatvorsku kaznu, kolika je kazna za ponašanje koje izaziva tjeskobu ili strah. Nakon što je splitsku pjevačicu proćelavi 50-godišnji muškarac sedam mjeseci pratio, uhodio i dežurao ispred njezine zgrade, Rozga ga je prijavila policiji.

Pjevačica je zbog upornog obožavatelja strahovala da će joj nešto napraviti. Najviše se bojala njezina majka koja je mjesecima bila pod velikim stresom zbog Jelene. Prijatelji i menadžer svake su je večeri vozili kući i pratili do stana. Nisu željeli otići sve dok nisu čuli ključ u bravi. Mamu je Jelena morala nazvati svaku noć prije spavanja. Rozga je za obožavatelja doznala u februaru nakon koncerta u splitskoj Spaladium Areni.

”Nepoznati muškarac pozvonio mi je na videoportafon i kazao: ‘Jelena, ja sam’. Naravno, nisam otvorila, ali sam se poslije sva tresla i počela plakati. Od tada je dolazio više puta, i to poslijepodne i navečer. Stalno me slijedio. Zapamtila sam mu auto i registraciju’‘ – rekla je Rozga.

Dodala je da ga policiji nije odmah prijavila jer je smatrala da nije opasan i da će je prestati pratiti. Cijelo je ljeto putovala i pjevala pa se nadala da će je manijak zaboraviti. No nije odustajao.

”Otvori mi vrata, ti si samo moja, volim te’‘ – vikao je opsjednuti obožavatelj na Rozgin interfon, piše 24sata.hr.

I prije 13 godina Jelena je imala problema s nepoznatim obožavateljem. Morala je promijeniti broj mobitela jer ju je muškarac maltretirao pozivima i porukama.

 

Informer.ba