Izdvojeno Lifestyle Showbiz

Potezi koje nije pametno učiniti nakon seksa

Seks bi trebao biti zabavan, ali šta nakon seksa? Okrenuti se na drugu stranu i zaspati? Voditi duge razgovore? Još seksa? Pustimo sad to što biste trebali i pozabavimo se onim što ne biste trebali učiniti.

Sve ono što radite u krevetu je važno. Ono što radite prije seksa, za vrijeme seksa, pa čak i nakon seksa.

Ako nešto napravite pogrešno, vrlo je vjerojatno da će se partner fokusirati na to. Stoga bi ove situacije trebalo izbjegavati:

Ne kritikujte!

Ovo je najvažnije pravilo u krevetu. Nikada nakon seksa ne smijete kritikovati partnera, posljedice mogu biti katastrofalne. Ne želite valjda da seks postane još gori ili da bude sve rjeđi. Ako je za vrijeme seksa partner napravio nešto što vam se nije svidjelo, nakon seksa nije vrijeme za iznošenje takvih stvari. Odgodite raspravu o tome, za neki drugi put, na nekom drugom mjestu. U vezi treba razgovarati kako bi odnos bio zdraviji, ali u nekim situacijama razgovor je bolje odgoditi.

Ne posežite za mobilnim telefonom, daljinskim, knjigom…

OK, sad smo to obavili i idemo dalje! Ako vam je slučajno palo na pamet odmah nakon seksa upaliti TV ili primiti se mobilnog telefona kako biste pogledali što ima novo na Facebooku – zaboravite! Radije se još malo posvetite jedno drugome, makar samo ležali zagrljeni na krevetu.

Ustati i otići

Jedna je stvar ako se radilo o seksu na brzaka prije posla i oboje žurite, jer ste oboje ionako računali na to, ali napraviti to neočekivano, a da niste dali nikakvo objašnjenje partneru… Takav potez govori da ne poštujete partnera i njegove emocije.

 

Hot.hr/Informer.ba