Izdvojeno Jet set Showbiz

Poznate Hrvatice o Nemešu!

Ljubavna priča između Marijane i Nemeša, koju su svi pomno pratili i koja se na kraju neslavno završila, ako se uopšte završila, privukla je pažnju hrvatskih poznatih ličnosti, naročito žena!

Prva koja je dala svoj komentar bila je Severina koja je, gostujući u jednoj emisiji, izjavila:

Nisam pratila od početka, ali sam listajući magazine u frizerskom salonu čula za tu priču o dvoje mladih. Bilo mi je to romantično, jer ja vjerujem u ljubav. A onda je on nju ostavio. Nije lako biti žensko! Kažu da je bio nešto ozbiljan, a ovo je postupak njegovih godina. Neko ko ima 22 godine i ko sluša mamu, tatu i prijatelje, a ne sluša svoje srce – to baš priliči tim godinama”  rekla je Seve.

Pjevačica Jelena Rozga takođe se nije suzdržala komentara, osudila je i njega i nju:

Nikad ne bih napravila to što je ona, pogotovo kad bih bila majka “-  izjavila je Jelena.

Drugu stranu medalje, onu Nemeševu , Jelena takođe oštro kritikuje:

Nemešev postupak u finalu je bio tako djetinjast. On je najgori oblik muškarca. Da je najljepši i najzgodniji, ne bih mogla biti s njim” – ogorčeno je rekla pjevačica.

Voditeljica i urednica hrvatske CMC televizije Anja Alavanja pokazala je da ni ona baš ne simpatiše Nemeša:

Šta reći o Nemešu? Neka se vrati mamici pod sisu. Razočarao me. Finale mi je bilo dirljivo i dramatično, nisam mogla skinuti oči s ekrana. Žao mi je Marijane i idu mi na živce svi oni dežurni moralisti koji je osuđuju i najradije bi je kamenovali” – komentarisala je voditeljica.

Ivana Kovač, pjevačica i kćerka pjevača Miše Kovača, ipak je bila najsurovija prilikom komentarisanja ove trenutno aktuelne ljubavne priče:

Samo ću jedno kazati: Nemeš je svinja“!

 

Blic/Informer.ba