Izdvojeno Jet set Showbiz

Prelijepa Lejla Filipović: Tariku i meni bilo je jako lijepo na medenom mjesecu

Lejla Filipović oduševljava svojom elegancijom gdje god se pojavi, a to je bilo i sinuć na drugoj noci Fashion Weeka. Izgledala je odlično sva u crnom, a revije je pratila u društvu prijateljice.

Najviše mi se svidjela dosad ova kolekcija Kristine Burje, nosiva je. Nikad nisam bila na dijeti, ali mislim da svaka žena ponekad pati zbog mode. Recimo kada su visoke pete u pitanju ili nešto što je usko, što pada. Mislim da je svaka žena barem jednom to prošla“, rekla  je Lejla za index. Inače, nekadašnja manekenka danas uživa u porodičnom životu s Tarikom Filipovićem i dvoje djece. Uskoro će krenuti još jedno ljeto, a Lejla nam je otkrila kakve planove imaju.

Mi imamo neku našu standardnu rutu. Malo Dubrovnik, malo Bosna, onda Istra. Sva ljetovanja su mi podjednako draga, ali izdvojila bi naš medeni mjesec. Bilo je jako lijepo, iako su nam djeca nedostajala“, rekla je Lejla. Djeca ih, ipak, ne ometaju na odmorima jer se Tarik i ona uvijek njima prilagođavaju. “Mi se uvijek nekako njima prilagodimo. Kada smo u Dubrovniku, onda malo više izlazimo jer je moja mama tu. Kada smo u Istri, onda ne izlazimo, onda smo baš posvećeni njima. Ne vučemo ih svuda, nego se baš prilagodimo njima“, rekla je je Lejla.

 

Informer.ba