Izdvojeno Lifestyle Showbiz

Pročitajte ljubavni horoskop za prve dane proljeća

Pročitajte prognozu za vaš horoskopski znak i saznajte šta u narednom periodu možete da očekujete na emotivnom planu.

OVAN

Emotivni zanos i pojačana strast vas navodi na aktivnu ulogu u različitim situacijama. Potrudite se da kontrolišite svoju impulsivnu prirodu. Osjećate veliki emotivni zanos, ali vam nedostaje dobra prilika da izrazite svoje namjere. Svoja osjećanja ne možete da podvedete pod neka “razumna mjerila”, ali to vam neće smetati da ostvarite svoje ljubavne namjere. Vaše ponašanje na najbolji način odslikava ljubavno zadovoljstvo ili raspoloženje koje osjećate u nečijem prisustvu. Važno je da slijedite svoj “unutrašnji glas” ili instinkt. Prija vam nečija pažnja i postupci koji vas inspirišu na nova emotivna maštanja. Tanka je granica spajanja ili razdvajanja u ljubavnom odnosu, ne možete da ostanete mirni dok ne zakoračite u jednom pravcu. Sačuvajte dobro raspoloženje, bez obzira na emotivni ritam i trenutni ishod.

BIK

Postoje događaji koji u vama bude pozitivno razmišljanje u različitim pravcima i želju za novim emotivnim zbližavanjem. Djelujete zadovoljno i vodite aktivan društveni život. U skladu sa svojim emotivnim afinitetima uživajte u nečijem društvu, bez suvišnih “pravila” ili predrasuda o zajedničkoj sreći. Umijete da “očarate” svoju okolinu ili osobu koja vam se dopada. Ako ste mladi ili slobodni, predstoji vam zanimljivo poznanstvo i prilika da ostvarite ljubavnu romansu. Ponekad imate suviše stroge kriterijume i zahtijevate da se ispuni vaša vizija o savršenom životu u dvoje. Emotivne varnice ili letargiju u zajedničkom odnosu, ne treba da doživljavate kao novi “ljubavni suton”. Uvijek postoje stvari oko kojih možete da razmišljate na sličan način ili da se približite istim ciljevima, potrebna vam je dobra volja.

BLIZANCI

Pažljivo analizirate svoju ljubavnu vezu i razmišljate o nekim budućim planovima. Stalo vam je da sredite svoj ljubavni život u skladu sa ličnim potrebama, ali imate osjećaj da se neprekidno vrtite oko istih tema. Prati vas i loš emotivni dijalog. Stvari koje po vašem viđenju izgledaju jasno ili prihvatljivo, kod vašeg partnera izazivaju suprotan efekat ili negodovanje. Pokažite više diskrecije u iznenadnim susretima koji obiluju snažnim emocijama ili prikrivenim strastima. Dobro procijenite svoje mogućnosti, prije nego što pokrenete novu “ljubavnu varnicu”. Nemojte sebi dozvoliti da se zanesete na pogrešnu stranu, uskladite svoje misli i osjećanja.

RAK

Potrebno je da profiltrirate svoje misli i osjećanja. Privlači vas kombinacija emotivne, strasne i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u vašem društvu “nešto” od toga nedostaje. Nema potrebe da komplikujete svoj emotivni odnos ili da postavljate “uslove” koje neko ne može da ispuni. Uživajte u onome što imate. U svom tipičnom maniru, učinite sve što je potrebno da usrećite blisku osobu. Na nivo vašeg pozitivnog raspoloženja najbolje djeluju emotivna inspiracija, dobro društvo i uzajamna razmjena osjećanja. Ponekad vaša emotivna inspiracija prevazilazi nečija skrivena maštanja. Uznemirenost koju često osjećate ne treba doživljavati kao “slabost”, već kao dodatni impuls. Djelujete spokojno, samo kada oko sebe vidite srećna i zadovoljna lica.

LAV

Ne pričate previše o svojim ljubavnim namjerama, u želji da ostavite “tajanstveni utisak” na svoju okolinu ili na osobu koja vam se dopada. Nema razloga da se lagodno zanosite trenutnom impresijom ili raspoloženjem. Događaji u ljubavnom odnosu izgledaju drugačije kada se posmatraju sa određene distance. Sagledajte stvari iz različitih uglova, ne možete upravljati nečijim osjećanjima i voljom. Usmjerite svoje misli u pozitivnom pravcu i uživajte u romantičnim susretima koji vas ispunjavaju emotivnim raspoloženjem. Ponekad je teško uskladiti različita interesovanja i afinitete, ali u ime zajedničke sreće sve je moguće. Sreća proističe iz potrebe, da se lijepe misli i topla osjećanja podjele sa bliskom osobom.

DJEVICA

U svom prepoznatljivom maniru umijete da osvajate simpatije na različitim stranama. Kada ste dobro raspoloženi, imate utisak da su vam dostupne različite uloge i da diktirate tok događaja. Za promjenu, privlači vas neobična avantura. Osjećaj povjerenja u voljenu osobu uvijek ima presudno značenje, ali pogrešni potezi mogu da vas navedu na loše rješenje. Potrebno je da ostvarite ravnotežu između svojih misli i osjećanja. Intimna sreća ili ljubavni odsjaj proizilaze iz harmoničnog odnosa. Prije ili kasnije, moraćete da se suočite sa svojim ljubavnim dilemama. Na vama je da riješite svoju “ljubavnu enigmu”. Ukoliko ste slobodni, novo poznanstvo djeluje podsticajno na vaše emotivno raspoloženje.

VAGA

U optimističnom raspoloženju uživate u različitim situacijama. Povremeno se nalazite u fazi “emotivnog privida” i na subjektivan način procjenjujete nečije ponašanje. Stalo vam je da ostvarite zajedničke planove, ali nikako da uskladite svoj ljubavni ritam sa bliskom osobom. Stvari koje vašem viđenju izgledaju jasno ili prihvatljivo, kod vašeg partnera izazivaju suprotan efekat ili negodovanje. Pokažete dobru volju i više razumijevanja za nečije “slabosti”. Potrebno je da pronađete “skladniju formulu” u emotivnom zbližavanju. “Dramski zaplet” u ljubavnoj vezi ili u zajedničkom životu, dodatno u vama podstiče nove strasti i želju za ljubavnim kontaktima.

ŠKORPIJA

Emotivni zanos u vama budi nove ideje, želite da se oprobate u drugačijim situacijama. Umijete da zablistate u nečijem društvu, potreban vam je dobar podsticaj da izrazite svoje misli i osjećanja. Ljubavna harmonija utiče na vaše samopouzdanje i zanos. Vaša osjećanja i strasti predstavljaju glavnu vodilju, tako da vaš odgovor ili izbor zavisi od emotivnog impulsa koji u vama pobuđuje bliska osoba. Odnos sa voljenom osobom ispunjava vaše potrebe i ljubavna maštarenja. Prija vam nečija blizina, pažnja ili potreba da vam udovolji. U svom tipičnom maniru, učinite sve što je potrebno da usrećite blisku osobu. Važno je da izrazite svoju emotivnu i zavodljivu stranu ličnosti pred bliskom osobom.

STRIJELAC

U optimističnom raspoloženju uživate u nekim romantičnim susretima ili u društvu osobe koja u vama pokreće velike strasti. Vaše ponašanje na najbolji način odslikava ljubavno zadovoljstvo ili raspoloženje koje osjećate u nečijem prisustvu. Tanka je granica spajanja ili razdvajanja u ljubavnom odnosu. Sačuvajte dobro raspoloženje, bez obzira na emotivni ritam i trenutni ishod. Važno je da slijedite svoj unutrašnji instinkt. Razmjena osjećanja i energije između vas i voljene osobe predstavlja “ljepši dio stvarnosti”. Ono što je po vašem ukusu – odgovara i vašem partneru. Ukoliko ste mladi ili slobodni, očekuju vas uzbudljivi kontakti i susreti.

JARAC

U ljubavnom životu priželjkujete nove i veselije događaje. Usmjerite svoje misli u pozitivnom pravcu, nema razloga da potiskujete svoje želje ili osjećanja pred bližom okolinom. Na sreću, imate veliki uticaj na voljenu osobu i to vam uliva dodatno samopouzdanje ili hrabrost. Povremeno morate da koristite i neke svoje “skrivene adute” u društvu bliske osobe. Potrebno je da sačuvate zajedničku naklonost, kao uvertiru u ljepše dane. Partner dobro zna, na koji način može da “pridobije” vašu pažnju i povjerenje. Ljubavna veza treba da vas inspiriše na pozitivne promjene ili na afirmaciju u ostalim segmentima života. Ukoliko ste mladi ili slobodni imponuje vam saznanje, da se nalazite u centru nečije emotivne pažnje.

VODOLIJA

Djelujete neobično ili tajanstveno, ali dinamičan život koji vodite samo djelimično ispunjava vaša emotivna očekivanja. Raduju vas novi događaji koji bitno mijenjaju vaš odnos sa voljenom osobom. Dovoljno ste snalažljivi da ostvarite različite emotivne kontakte, ali ne volite da se nalazite na meti nečijeg ispitivanja. Ipak, prije ili kasnije moraćete da položite svoje “ljubavne račune”. Važno je da uljepšate svoj odnos sa voljenom osobom u onoj mjeri koja odgovara zajedničkim potrebama. Nezavisno od svog emotivnog statusa i godina, potrudite se da sačuvate svoju ljubavnu poziciju ili da osvojite nečiju naklonost. Ukoliko ste mladi ili slobodni, očekuje vas nova ljubavna romansa.

RIBE

Djelujete zadovoljno, ali i vrlo zagonetno pred svojom okolinom. U romantičnom raspoloženju, priželjkujete snažne izlive ljubavi i imate dobar predosjećaj u odnosu sa voljenom osobom. U emotivnom zanosu, spremni ste da se oprobate u nekim “novim situacijama”. Kombinacija naglašenog erotizma i ličnog šarma predstavlja dobar izazov u svakom pogledu. Emotivni zanos u vama budi nove ideje i veliku radost, želite da se oprobate u drugačijim situacijama. Umijete da zablistate u punom sjaju u nečijem društvu, potreban vam je dobar podsticaj da izrazite svoje misli i osjećanja. Ljubavna harmonija pozitivno utiče na vaše samopouzdanje.

 

Plus/Informer.ba