Izdvojeno Muzika Showbiz

Prodato 11.000 karata za drugi Merlinov koncert

Prodaja karata za drugi koncert Dine Merlina u beogradskoj Areni 26. novembra postavlja nove rekorde, saopćavaju iz organizacije ovog spektakla. Za dan i po, odnosno jučer do 14 sati, prodato je 11.000 karata!

Prvi Merlinov beogradski koncert, zakazan za 25. novembar, rasprodat je za samo četiri dana.

Na taj način Dino Merlin postavio je rekord po brzini prodaje karata za događaj u beogradskoj Areni. A prodaja ulaznica za drugi koncert oborila je rekord prvog” – poručuju iz organizacionog tima koncerata iz Beograda.

Ovo će biti prvi put nakon više od dvadeset godina da naša zvijezda nastupa u Srbiji, što je pobudilo ogroman interes u cijelom regionu, piše Avaz.

Zbog koncerta zapaljena zastava BiH u Novom Sadu

Pripadnici četničko-fašističkog pokreta “Naši” u Novom Sadu zapalili su zastavu BiH u “znak protesta” zbog održavanja koncerta Dine Merlina u Srbiji.

Srpski narodni pokret “Naši” izražava nezadovoljstvo organizovanjem koncerta Dine Merlina, koji je posljednjih dvadeset godina širio mržnju protiv Srba” – kaže se u saopćenju radikalnog srbijanskog pokreta. Zastava BiH zapaljena je pored grafita s likom ratnog zločinca Ratka Mladića.

Informer.ba