Izdvojeno Showbiz

“Quentin Tarantino mi je sisao nožne prste i pritom se samozadovoljavao”

Quentin Tarantino navodno ima fetiš vezan uz ženska stopala – navodno voli lizati stopala i sisati nožne prste. Barem tako tvrdi 23-godišnja Beejoli Shah, koja je za RadarOnline kazala kako je imala avanturu s proslavljenim filmskim redateljem.

Kaže kako su se ona i Tarantino upoznali na jednom partyju. Počeli su se ljubiti, a potom ju je on pozvao u svoj dom. Malo su razgovarali o filmovima, a potom joj je Tarantino predložio da odu u krevet. Iako ju je pomalo hvatala panika, Beejoli se upustila u predigru, a onda joj je Tarantino uputio, kako kaže, “najčudnije pitanje u njenom životu“.

Quentin Tarantino me pitao: `Mogu li ti sisati nožne prste dok se samozadovoljavam?`. WTF?! To je bilo najčudnijih 10 minuta mog života – Oskarovac mi je sisao nožne prste i pritom se samozadovoljavao. Budimo iskreni, nije bilo toliko ni loše“, tvrdi Beejoli i dodaje da su nakon toga otišli na spavanje, a ujutro odvezao kući. Da govori istinu, Beejoli dokazuje zajedničkim fotografijama snimljenima te večeri.

 

Index/Informer.ba