Izdvojeno Showbiz

Rambo Amadeus: Mitrović je postao bogataš tako što je zaglupio 20 generacija i pretvorio ih u kompletne idiote

Rambo je počastio vlasnika TV „Pink“ nagrubljim uvredama. I javno ga je optužio da je kriv što je programom svoje televizije upropastio generacije mladih u Srbiji.

Naime, Antonije Pušić je bio gost na zaječarskoj televiziji u vrijeme održavanja “Gitarijade“, gdje je njemu i hrvatskom pjevaču Dadi Topiću smještena „Nemoguća misija“. Pored Dade i Ramba, koji su bili „žrtve“ skrivene kamere, u emisiji su bili rok pjevač Đorđe David, voditelj emisije, kao i menadžer Saša Mirković, ali su oni bili dio “zavjere“ i kao takvi upoznati sa činjenicom da su pozivi gledalaca protiv hrvatskog pjevača namješteni.

Hrvatski roker se odlično držao s obzirom na to da su prozivke i uvrede gledalaca upućene njemu bile podgrijane aktuelnim „ratom“ između hrvatske carine i vlasnika TV  “Pink“, koji je zbog otimanja njegove jahte „El Bosko V“ udario sankcije hrvatskoj, što uključuje i zabranu emitovanja hrvatskih pjevača. Zaječarci su se solidarisali sa Mitrovićem, Dado je to sve stoički podnio, ali je Rambo Amadeus, iritiran pozivima gledalaca, opleo po vlasniku „ružičaste“ televizije. Roker je tako počastio vlasnika TV „Pink“ nagrubljim uvredama. I ne samo to – javno ga je optužio daje kriv što je programom svoje televizije upropastio generacije mladih u Srbiji!

“Lično se neću nikad solidarisati sa televizijskom kućom čiji je vlasnik postao jedan od najbogatijih ljudi Evrope tako što je zaglupio 20 uzastopnih generacija i pretvorio ih u kompletne idiote. U tom smislu, ja ne volim da se ikome na svijetu događa nešto neprijatno i ne mogu da se solidarišem sa nekim ko nema nikakve veze sa mnom” – rekao je muzičar pred kamerama, da bi, kada je mislio da su isključene, dodao i slijedeću uvredu:

“Taj čovek je ološ nad ološima. Majku bi rođenu prodao za dinar” – rekao je Rambo, ali mu to nije bilo dosta, već je kasnije, poslije još jednog namještenog poziva gledaoca navodno bijesnog na Hrvate, rekao:

“Koja je pozadina svega ovoga? Sad se sirotinja Zaječara solidariše sa ku*vom milijarderom”! – grmio je Rambo Amadeus.

 

Svet/Informer.ba