Izdvojeno Muzika Showbiz

Rambo Amadeus: Radim i bez honorara!

”Jednom mi je bilo ponuđeno da budem učesnik putopisnog serijala u trajanju od tri mjeseca. Kada su me upitali koliki honorar želim, odgovorio sam nula dinara’‘, rekao je srbijanski portal ”S media”  poznati muzičar Rambo Amadeus.

Rambo Amadeus, koji od prije par dana ima novu titulu pod nazivom “Super Kilo Car”, ima i novi album, radi koncerte a odmor će provesti u rodnom Herceg Novom kod roditelja.

Otkriva da je prije godinu dana imao ponudu da učestvuje u jednom rijaliti programu. Serijal je trebao da traje tri mjeseca, a njegovo stanište bi bilo more, odnosno jedrilica kojom bi plovio.

”Shvatio sam kroz razgovor sa producentom da je to jako skupa priča, pa sam želio da, koliko je u mojoj moći pomognem da se realizuje. Pošto sam jako vezan za more smatrao sam da ću ako se odreknem honorara tim gestom dati neki svoj doprinos da se ideja sprovede u djelo”, kaže Rambo.

Ovaj muzičar, bar kako njegove kolege pričaju, važi za najboljeg jedriličara među poznatima i čak posjeduje jedno plovilo ove vrste.

”Kao nekome ko je rođen na moru, dječački san mi je oduvjek bio otisnuti se i otploviti u neke daleke morske predjele pa sam ovu priču shvatio i kao ispunjenje tog sna”, objašnjava Rambo.

U opštoj trci za skromnim honorarima koje “zvijezde” dobijaju kao kompenzaciju za učestvovanje u nekim programima gdje bivaju izvrgnuti ruglu i ismijavanju, ipak postoji i nekolicina “poznatih” koja odbija da proda svoju intimu za “klikere”.

Možda neki iz prve grupe nauče nešto iz Rambovog primjera, ali za početak je potrebno podići svijest na malo viši nivo.

 

Informer.ba