Izdvojeno Muzika Showbiz

Rekli su mi da je za Crnu Goru bolje da ne pobijedim, jer je organizacija Eurosonga skupa

Odluka Crne Gore da na Eurosong pošalje legendarnog Ramba Amadeusa mnoge je iznenadila, pa i njega samoga, koji otkriva da bi bilo bolje da bude drugi nego da pobijedi.

Rambo Amadeus ispričao je u razgovoru za srbijanski Press da se ne boji konkurencije s područja bivše Jugoslavije, Nine Badrić, Kaliopi te Željka Joksimovića. Štaviše, sa srpskim predstavnikom je dogovorio i saradnju.

”Ne bojim se, nije rat u pitanju, nego festival muzike. Moja ambicija nije pobjediti nego je mnogo veća – napraviti pjesmu kojoj će publika povjerovati. Dogovorio sam se s Joksimovićem da jedan drugom malo pomognemo, on meni oko samog zvuka i masteringa, a ja njemu oko teksta”, izjavio je Rambo, koji je otkrio da se od njega ne očekuje da bude prvi.

Direktor Radiotelevizije Crne Gore Rade Vojvodić mi je još u prvom razgovoru rekao da ne bi bilo dobro da pobijedim jer je organizacija samog Eurosonga kompleksna i skupa, pa bi za malenu Crnu Goru to bio prevelik zalogaj. Dodao je da bi bilo idealno da budem drugi.”

Legendarni pjevač priznao je i da zbog Eurosonga planira smršavjeti kako bi mogao zakopčati sako, piše Hot.hr

 

Informer.ba