Izdvojeno Jet set Showbiz

”Robijašica” Ceca od danas na slobodi!

Poslije osam mjeseci kućnog zatvora, srbijanska folk zvijezda Svetlana Ražnatović Ceca od danas je na slobodi!

Tačno u osam sati ujutru organi Uprave za izvršenje krivičnih sankcija pjevačici su skinuli zatvorsku narukvicu.

Ceca je izdržavala kaznu na koju je osuđena zbog prisvajanja novca od prodaje deset fudbalera Obilića stranim klubovima i zbog nedozvoljenog držanja oružja. Zatvorska narukvica stavljena joj je 22. juna prošle godine, nakon čega je pjevačica iz vile u Ljutice Bogdana uz dozvolu izašla samo dva puta. Prvi put je izašla 24. novembra da bi prisustvovala suđenju u Palati pravde zbog optužbi za nasilničko ponašanje prema direktoru FK „Mladi proleter” Aleksandru Olareviću 2007. godine. Njen drugi izlazak zbog istog suđenja bio je 23. januara, kada joj je u hodniku Palate pravde pozlilo.

Pjevačica je srećna što je sve završeno i da je spremna da nastavi normalan život, pišu Novosti.

”Ceca se veoma dobro osjeća, presrećna je što se sve završilo, ali ne želi da od svog oslobađanja pravi spektakl. Ona prvih nekoliko dana neće napuštati kuću, a svoje fanove je zamolila da ne dolaze danas ispred njene kuće kako ne bi privlačila pažnju medija. Ceca još uvijek razmišlja da li će večeras u svojoj kući prirediti žurku” – rekao je izvor.

Ceca planira prvi koncert imati 24. marta u Frankfurtu, a poslije toga pjevaće u Ljubljani, Cirihu, Beču, Diseldorfu, Minhenu, Stokholmu, Kotoru, Sofiji i Parizu.

Informer.ba