Izdvojeno Muzika Showbiz Udarno

Roditelji Amy: Njena smrt je bila pitanje dana

Kad je doznao za smrt kćeri, otac Amy Winehouse, Mitch, pohitao je u London iz New Yorka, gdje je promovirao svoj novi album: “Ovo ne može biti stvarno. Potpuno sam shrvan. Moram biti uz Amy. Moja me obitelj treba“.

Amyjina majka Janis novinarima je kazala kako joj još nije doprlo do svijesti da njene kćeri više nema među živima. Posljednji put ju je vidjela u petak, dan prije njene smrti: “Kad sam odlazila od kuće, Amy mi je rekla: `Mama, volim te`. To su riječi koje ću uvijek pamtiti i čuvati u svom srcu“.

Janis i Mitch Winehouse kažu kako su bili svjesni da je njihova kćer zapala duboko u pakao ovisnosti i da je njena smrt bila samo pitanje dana nastavi li kročiti putem punim alkohola i droga, ali ih je vijest o tome da je umrla ipak šokirala.

Amyjini prijatelji pričaju kako je pjevačica u posljednje vrijeme bila shrvana zbog gubitka dečka. Naime, nakon što je odbila otići na novu rehabilitaciju, Reg Traviss joj je iznova rekao zbogom. Jučer poslijepodne je pronađena mrtva u svom stanu. Čeka se toksikološki nalaz kojim bi se trebala potvrditi sumnja da se predozirala.

 

Index.hr/Informer.ba