Izdvojeno Muzika Showbiz

Saša Popović gasi ‘Zvezde Granda’

Saša Popović je odlučio da nakon sljedećeg serijala ukine emisiju „Zvezde Granda”. Šou u kojem su publika i žiri gotovo cijelu deceniju birali mlade pjevačke nade ove produkcije prestaće da se emituje naredne godine.

Saša Popović uvijek ima posljednju riječ pri izboru nove zvijezde – “Previše je pjevača postalo dio „Granda” na ovaj način. To je skoro pedesetak ljudi o čijoj karijeri treba brinuti. Postalo je preglomazno. Treba za svakog od njih spremiti bar po dvije dobre pjesme godišnje i to je veliki posao koiji zahtijeva puno energije i posvećenog rada” – kaže za „Blic” Saša Popović.

Čovjek koji je alfa i omega ovog formata koji je jedan od najgledanijih na domaćim televizijama kaže za naš list da će svakao spremiti nešto novo što će privući podjednaku pažnju publike.- Sa sljedećom sezonom 2012/13. završavamo sa takmičenjem “Zvezde Granda”, što govori da su ovogodišnje audicije koje ćemo raditi u narednom periodu ujedno i posljednje. Upravo zbog toga kastinge ćemo raditi širom cijele države, ali u zemljama u regionu.

Nakon što naredne godine odaberemo još jednog pobjednika “Zvezde Granda”, počinjemo sa novom emisijom, o kojoj je još rano govoriti, ali smo sigurni da će biti podjednako omiljena i gledana kao i “Zvezde Granda” – stoji u zvaničnom saopštenju portparola ove emisije. Među pjevačima koji su otkriveni u ovoj emisiji je i Milan Stanković koji je Srbiju predstavljao na Evroviziji sa pjesmom Gorana Bregovića.

 

Blic.rs/Informer.ba